Ülkü Ocakları’ndan Vali Memiş’e ziyaret

SİYASET 22.11.2018 - 21:22, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Ülkü Ocakları’ndan Vali Memiş’e ziyaret

Erzurumsonhaber / Erzurum - Ülkü Ocakları İl Başkanı Haktan Genç beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Erzurum Valisi Okay Memiş’i ziyaret etti.      Vali Memiş’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulunan İl Ocak Başkanı Genç ve yönetimi ziyaret sonrası, Kuran-ı Kerim, Bayrak ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında ülkü ocakları genel merkezinin hazırlamış olduğu dergi hediye ettiler. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Ülkü Ocakları İl Başkanı Haktan Genç beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Erzurum Valisi Okay Memiş’i ziyaret etti.   


  Vali Memiş’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulunan İl Ocak Başkanı Genç ve yönetimi ziyaret sonrası, Kuran-ı Kerim, Bayrak ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında ülkü ocakları genel merkezinin hazırlamış olduğu dergi hediye ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.