112 Acil ekipleri kışa hazır

ERZURUM 14.12.2018 - 14:56, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

112 Acil ekipleri kışa hazır

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil Komuta Merkezi'ne bağlı istasyonlarda faaliyet gösteren acil sağlık ekipleri kış  hazırlıklarını tamamladı.      En zorlu kış şartlarında, köy yollarının kapanmasına rağmen hastalara ulaşmada engel tanımayan beyaz melekler, kapanan köy yollarına snowtrack ve paletli ambulanslarla girerek hastaları en yakın hastanelere nakledecek.    Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı 112 Acil Komuta Merkezi ve 30 Acil sağlık istasyonundaki personelleri ile 2’si snowtrack, 5’i kar paletli, 1’i obez ambulans olmak üzere 78 karasal ambulansla ilçe ve köy yollarında şifa bekleyen hastaların imdadına yetişmeye çalışacak. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil Komuta Merkezi'ne bağlı istasyonlarda faaliyet gösteren acil sağlık ekipleri kış  hazırlıklarını tamamladı.   


  En zorlu kış şartlarında, köy yollarının kapanmasına rağmen hastalara ulaşmada engel tanımayan beyaz melekler, kapanan köy yollarına snowtrack ve paletli ambulanslarla girerek hastaları en yakın hastanelere nakledecek. 


  Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı 112 Acil Komuta Merkezi ve 30 Acil sağlık istasyonundaki personelleri ile 2’si snowtrack, 5’i kar paletli, 1’i obez ambulans olmak üzere 78 karasal ambulansla ilçe ve köy yollarında şifa bekleyen hastaların imdadına yetişmeye çalışacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.