Palandöken Belediyespor, Bulancak Belediye Betonspor’u evinde yendi

SPOR 11.02.2019 - 10:07, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Palandöken Belediyespor, Bulancak Belediye Betonspor’u evinde yendi

Erzurumsonhaber / Erzurum - Türkiye Voleybol Erkekler 1.Ligi B Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Palandöken Belediyespor, konuk olduğu Giresun’da Bulancak Belediye Betonspor’u 3-0 yenerek üç puanın sahibi oldu.      Giresun 19 Eylül Kapalı Spor Salonu da oynanan karşılaşmada iyi bir oyun sergileyen ve maça etkili başlayan Palandöken ekibi ilk seti 18-25 önde tamamladı. İkinci sette ise kazanmak için her şeyi yapan Bulancak Belediyespor, bu seti de 20-25 kaybetti. Üçüncü seti de 12-25 kaybeden Giresun temsilcisi evinde umduğunu bulamadı.  Deplasmana  lider olarak giden Palandöken Belediyespor  aldığı bu galibiyetle yine evine lider olarak döndü. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Türkiye Voleybol Erkekler 1.Ligi B Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Palandöken Belediyespor, konuk olduğu Giresun’da Bulancak Belediye Betonspor’u 3-0 yenerek üç puanın sahibi oldu.   


  Giresun 19 Eylül Kapalı Spor Salonu da oynanan karşılaşmada iyi bir oyun sergileyen ve maça etkili başlayan Palandöken ekibi ilk seti 18-25 önde tamamladı. İkinci sette ise kazanmak için her şeyi yapan Bulancak Belediyespor, bu seti de 20-25 kaybetti. Üçüncü seti de 12-25 kaybeden Giresun temsilcisi evinde umduğunu bulamadı.  Deplasmana  lider olarak giden Palandöken Belediyespor  aldığı bu galibiyetle yine evine lider olarak döndü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.