10 yıldır hayalini kurduğu iş yerine kavuştu

İLÇELER 16.02.2019 - 08:33, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

10 yıldır hayalini kurduğu iş yerine kavuştu

Erzurumsonhaber / Erzurum  -  Oltulu ev Hanımı Selma Sönmez (30) on yıldır hayalini kurduğu kahvaltı salonunu hizmete açmanın mutluluğunu yaşadı.      Sönmez, Oltu Ziyabey Caddesi’nde bir çiğ köfte firmasının bayiliği ve kahvaltı salonunu kendi imkanlarıyla hizmete açtı.    Evli üç çocuk annesi olan Selma Sönemez “Evde boş oturmayı sevmiyorum evimizin ekonomisine birazcık katkı sağlamak için hayalini kurduğum işyerimi hizmete açtık. Şükürler olsun müşterilerimize en güzel hizmeti vermek için yoğun bir çalışma yapıyoruz." diye konuştu.  Sönmez, Açılışa katılan Oltu Ak parti Belediye Başkan Adayı Celal Çelebi ve Ak parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  açılış kurdelesini kesti.   Açılıştan sonra Selma Sönmez elleriyle misafirlere çiğ köfte ikram etti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum  -  Oltulu ev Hanımı Selma Sönmez (30) on yıldır hayalini kurduğu kahvaltı salonunu hizmete açmanın mutluluğunu yaşadı.   


  Sönmez, Oltu Ziyabey Caddesi’nde bir çiğ köfte firmasının bayiliği ve kahvaltı salonunu kendi imkanlarıyla hizmete açtı. 


  Evli üç çocuk annesi olan Selma Sönemez “Evde boş oturmayı sevmiyorum evimizin ekonomisine birazcık katkı sağlamak için hayalini kurduğum işyerimi hizmete açtık. Şükürler olsun müşterilerimize en güzel hizmeti vermek için yoğun bir çalışma yapıyoruz." diye konuştu. 

Sönmez, Açılışa katılan Oltu Ak parti Belediye Başkan Adayı Celal Çelebi ve Ak parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  açılış kurdelesini kesti.


  Açılıştan sonra Selma Sönmez elleriyle misafirlere çiğ köfte ikram etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.