Taşçı’ya tebrik ziyaretleri sürüyor

İLÇELER 16.04.2019 - 12:34, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Taşçı’ya tebrik ziyaretleri sürüyor

Erzurumsonhaber / Erzurum -  31 Mart yerel seçimlerinde Oltu Belediye Başkanlığına seçilen Nejmettin Taşçı, Oltu ve Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi akınına uğruyor.      31 Mart yerel seçimlerde başkanlık koltuğuna oturan Nejmettin Taşçı, hayırlı olsun tebriklerini makamında kabul ederken adeta izdiham yaşanıyor.    Oltu Belediye Başkanı Taşçı, “Oltu halkımız ve çevre ilçelerimizden gelen bizlere teveccüh gösteren bütün hemşerilerimize layık olmak için gece gündüz çalışarak hizmet edeceğiz” dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  31 Mart yerel seçimlerinde Oltu Belediye Başkanlığına seçilen Nejmettin Taşçı, Oltu ve Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi akınına uğruyor.   


  31 Mart yerel seçimlerde başkanlık koltuğuna oturan Nejmettin Taşçı, hayırlı olsun tebriklerini makamında kabul ederken adeta izdiham yaşanıyor. 


  Oltu Belediye Başkanı Taşçı, “Oltu halkımız ve çevre ilçelerimizden gelen bizlere teveccüh gösteren bütün hemşerilerimize layık olmak için gece gündüz çalışarak hizmet edeceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.