Ergedik ailesinin mutlu günü

ERZURUM 04.09.2019 - 14:14, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Ergedik ailesinin mutlu günü

Erzurumsonhaber / Erzurum - Sunucu ve oyuncu Ömer Ergedik dünya evine girdi.      Ergedik ve Budan ailelerinin bu mutlu günü uzun süre akıllarda kalacak efsane bir düğün ile taçlandı.  Gelin çıkarmaya off road arabalarıyla gidildi, Türk marşları ve Erzurum bar ekibiyle gelin çıkarma adeta bir festival edasında sürdü.    Gizem Budan (Ergedik) ve Ömer Ergedik çiftinin nikah şahitliklerini Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yavuz Kocaman ve Vergi Dairesi Başkanı Ergün Arslan yaptı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Sunucu ve oyuncu Ömer Ergedik dünya evine girdi.   


  Ergedik ve Budan ailelerinin bu mutlu günü uzun süre akıllarda kalacak efsane bir düğün ile taçlandı.  Gelin çıkarmaya off road arabalarıyla gidildi, Türk marşları ve Erzurum bar ekibiyle gelin çıkarma adeta bir festival edasında sürdü. 


  Gizem Budan (Ergedik) ve Ömer Ergedik çiftinin nikah şahitliklerini Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yavuz Kocaman ve Vergi Dairesi Başkanı Ergün Arslan yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.