Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nden işbirliği protokolü

ERZURUM 04.09.2019 - 14:21, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nden işbirliği protokolü

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile QNB Finansbank Erzurum Çağrı Merkezi  arasında işbirliği protokolü imzalandı.      Protokol gereği Erzurum Çağrı Merkezi’nde iş başı eğitim programı uygulanacak ve 17 kişi bu eğitimden yararlanacak.    Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Abdulkadir Mutlu, son dönemde Erzurum’da istihdam konusunda iletişim sektörünün büyük pay sahibi olduğunu, Erzurum’da ki gençlere yeni bir iş fırsatı doğduğunu belirterek, İş Başı Eğitim Programı süresince günlük  ödeme ve sağlık sigorta primlerinin İŞKUR tarafından karşılanacağını, programın sonunda istihdamın ise QNB Finansbank Erzurum Çağrı Merkezi tarafından sağlanacağını söyledi.    QNB Finansbank Erzurum Çağrı Merkezi Bölüm Müdürü Devrim Dileroğlu ise İŞKUR projelerinde yer almanın istihdam anlamında kendileri için çok faydalı olduğunu belirtti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile QNB Finansbank Erzurum Çağrı Merkezi  arasında işbirliği protokolü imzalandı.   


  Protokol gereği Erzurum Çağrı Merkezi’nde iş başı eğitim programı uygulanacak ve 17 kişi bu eğitimden yararlanacak. 


  Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Abdulkadir Mutlu, son dönemde Erzurum’da istihdam konusunda iletişim sektörünün büyük pay sahibi olduğunu, Erzurum’da ki gençlere yeni bir iş fırsatı doğduğunu belirterek, İş Başı Eğitim Programı süresince günlük  ödeme ve sağlık sigorta primlerinin İŞKUR tarafından karşılanacağını, programın sonunda istihdamın ise QNB Finansbank Erzurum Çağrı Merkezi tarafından sağlanacağını söyledi. 


  QNB Finansbank Erzurum Çağrı Merkezi Bölüm Müdürü Devrim Dileroğlu ise İŞKUR projelerinde yer almanın istihdam anlamında kendileri için çok faydalı olduğunu belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.