Fen Lisesi öğrencileri ağaç dikti

ERZURUM 25.10.2019 - 13:49, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Fen Lisesi öğrencileri ağaç dikti

Erzrumsonhaber / Erzurum - Prof Dr Necmettin Erbakan Fen Lisesi  9. sınıf  öğrencileri ağaç dikti.      Geleneksel  olarak  gerçekleştirilen “Benim bir dikili bir ağacım olsun” etkinliği kapsamında 120 öğrenci 120 ağaç dikti. Orman Bölge Müdürlüğü’nce organize edilen programda Erzurum  Teknik  Üniversitesi  ağaçlandırma  sahasında ağaç dikimi gerçekleştirildi. 

Erzrumsonhaber / Erzurum - Prof Dr Necmettin Erbakan Fen Lisesi  9. sınıf  öğrencileri ağaç dikti.   


  Geleneksel  olarak  gerçekleştirilen “Benim bir dikili bir ağacım olsun” etkinliği kapsamında 120 öğrenci 120 ağaç dikti. Orman Bölge Müdürlüğü’nce organize edilen programda Erzurum  Teknik  Üniversitesi  ağaçlandırma  sahasında ağaç dikimi gerçekleştirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.