Karaçoban’da hastane için yer aranıyor

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2023 - 11:55, Güncelleme: 18.08.2023 - 09:34
 

Karaçoban’da hastane için yer aranıyor

Karaçoban’da hastane için yer aranıyor
Erzurum Sağlık İl Müdürü Dr. Gürsel Bedir, Karaçoban devlet hastanesinin inşa edilmesi için arazi belirlenmesi çalışmalarının devam ettiğini belirtti.Dr. Bedir, konuya ilişkin olarak yaptığı yazılı açıklamada, “Karaçoban Devlet Hastanemizin ilçe ihtiyaçlarına yeterince cevap verememesi ve tadilat masraflarının ekonomik boyutları aşması nedeniyle söz konusu ilçemizde yeni bir hastane yapımı işi 5 aydan uzun bir süredir gündemimizde olup, seçimlerin hemen akabinde Milletvekillerimizin Sayın Sağlık Bakanımızı ziyaretleri sırasında da Sayın Bakanımıza talep olarak iletilmiş ve bu talebin olumlu karşılık bulması üzerine Bakanlığımız ve Müdürlüğümüzce Karaçoban ilçemizde uygun hastane arazisi tespit etme çalışmaları hızlandırılmıştır.Bu gün sosyal medyada çeşitli haber sitelerinde hastane yapılacak arsa ile ilgili sürecin tamamlandığı ve hastanenin nerede yapılacağına karar verildiği şeklinde çıkan haberler üzerine; henüz arsa tespit sürecinin tamamlanmadığına dair bir bilgilendirme ve düzeltme açıklamasının tarafımızca yapılması zarureti doğmuştur. Karaçoban ilçemizde yeni hastane binasının nerede yapılacağı hususundaki çalışmalarımız devam etmektedir. İl bazında arsa tespit çalışmaları tamamlandıktan sonra teklifimiz bakanlığımıza sunulacak ve bakanlığımızca da uygun görülürse nihai karar verilmiş olacaktır” ifadelerine yer verildi.
Karaçoban’da hastane için yer aranıyor
Erzurum Sağlık İl Müdürü Dr. Gürsel Bedir, Karaçoban devlet hastanesinin inşa edilmesi için arazi belirlenmesi çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Dr. Bedir, konuya ilişkin olarak yaptığı yazılı açıklamada, “Karaçoban Devlet Hastanemizin ilçe ihtiyaçlarına yeterince cevap verememesi ve tadilat masraflarının ekonomik boyutları aşması nedeniyle söz konusu ilçemizde yeni bir hastane yapımı işi 5 aydan uzun bir süredir gündemimizde olup, seçimlerin hemen akabinde Milletvekillerimizin Sayın Sağlık Bakanımızı ziyaretleri sırasında da Sayın Bakanımıza talep olarak iletilmiş ve bu talebin olumlu karşılık bulması üzerine Bakanlığımız ve Müdürlüğümüzce Karaçoban ilçemizde uygun hastane arazisi tespit etme çalışmaları hızlandırılmıştır.
Bu gün sosyal medyada çeşitli haber sitelerinde hastane yapılacak arsa ile ilgili sürecin tamamlandığı ve hastanenin nerede yapılacağına karar verildiği şeklinde çıkan haberler üzerine; henüz arsa tespit sürecinin tamamlanmadığına dair bir bilgilendirme ve düzeltme açıklamasının tarafımızca yapılması zarureti doğmuştur. Karaçoban ilçemizde yeni hastane binasının nerede yapılacağı hususundaki çalışmalarımız devam etmektedir. İl bazında arsa tespit çalışmaları tamamlandıktan sonra teklifimiz bakanlığımıza sunulacak ve bakanlığımızca da uygun görülürse nihai karar verilmiş olacaktır” ifadelerine yer verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.