Nazım Koşar, Oltu Organize Sanayi Bölgesinde

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2024 - 20:19, Güncelleme: 10.02.2024 - 12:58
 

Nazım Koşar, Oltu Organize Sanayi Bölgesinde

Nazım Koşar, Oltu Organize Sanayi Bölgesinde
Büyük Birlik Partisi (BBP) Oltu Belediye Başkan Adayı Nazım Koşar, Oltu’nun kalkınmasına ve istihdamına katkı sağlamak amacıyla kurulan Mitatoğlu Sentetik Çuval ve Güzel Big Bag Fabrikasında incelemelerde bulundu.Yaklaşık 500 kişinin çalıştığı fabrikanın bölge ekonomisine büyük katkı sağladığını belirten Nazım Koşar, ’’Oltu’ya yapılacak olan her yatırım bölge için büyük önem arz etmektedir. 1 Nisan sabahı görevi devraldıktan sonra, yerel yönetimler ile özel sektörün işbirliğini güçlendirecek projelere destek olacağız ve istihdam potansiyeli yüksek tesisleri ilçemize kazandıracağız’’ dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Mitatoğlu Sentetik Çuval ve Güzel Big Bag Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güzel, ’’Böyle bir tesisi Oltu’ya kazandırmış olmanın onurunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte kapasitemizi ve ürün çeşitlerimizi arttırarak hedeflediğimiz potansiyele kavuşacağız. Sayın Nazım Koşar’a da çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyoruz.’’ dedi.
Nazım Koşar, Oltu Organize Sanayi Bölgesinde
Büyük Birlik Partisi (BBP) Oltu Belediye Başkan Adayı Nazım Koşar, Oltu’nun kalkınmasına ve istihdamına katkı sağlamak amacıyla kurulan Mitatoğlu Sentetik Çuval ve Güzel Big Bag Fabrikasında incelemelerde bulundu.
Yaklaşık 500 kişinin çalıştığı fabrikanın bölge ekonomisine büyük katkı sağladığını belirten Nazım Koşar, ’’Oltu’ya yapılacak olan her yatırım bölge için büyük önem arz etmektedir. 1 Nisan sabahı görevi devraldıktan sonra, yerel yönetimler ile özel sektörün işbirliğini güçlendirecek projelere destek olacağız ve istihdam potansiyeli yüksek tesisleri ilçemize kazandıracağız’’ dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Mitatoğlu Sentetik Çuval ve Güzel Big Bag Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güzel, ’’Böyle bir tesisi Oltu’ya kazandırmış olmanın onurunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte kapasitemizi ve ürün çeşitlerimizi arttırarak hedeflediğimiz potansiyele kavuşacağız. Sayın Nazım Koşar’a da çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyoruz.’’ dedi.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.