Seraların üretime kazandırılması amacıyla proje başvurusu uzatıldı

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2023 - 11:44, Güncelleme: 24.01.2023 - 09:19
 

Seraların üretime kazandırılması amacıyla proje başvurusu uzatıldı

Seraların üretime kazandırılması amacıyla proje başvurusu uzatıldı
Erzincan’da Atıl Kalmış Örtü Altı Tesislerin Üretime Kazandırılması Projesinde başvuru tarihi uzatıldı.Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi tarafından desteklenen Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen "Erzincan’da Atıl Kalmış Örtü Altı Tesislerin Üretime Kazandırılması Projesi" çerçevesinde Erzincan merkez ve diğer ilçelerinde bulunan seraların üretime kazandırılması amacıyla yüzde 75 hibeli sera naylonu temini gerçekleştirilecek.Projeden faydalanmak isteyen çiftçilerin İl Müdürlüğü web sayfasında belirtilen başvuru formu ve ekleriyle birlikte İl Müdürlüğünün Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü’ne 27.01.2023 tarihi saat 17.00’a kadar başvuru yapmaları gerektiği kaydedildi.
Seraların üretime kazandırılması amacıyla proje başvurusu uzatıldı
Erzincan’da Atıl Kalmış Örtü Altı Tesislerin Üretime Kazandırılması Projesinde başvuru tarihi uzatıldı.
Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi tarafından desteklenen Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen "Erzincan’da Atıl Kalmış Örtü Altı Tesislerin Üretime Kazandırılması Projesi" çerçevesinde Erzincan merkez ve diğer ilçelerinde bulunan seraların üretime kazandırılması amacıyla yüzde 75 hibeli sera naylonu temini gerçekleştirilecek.
Projeden faydalanmak isteyen çiftçilerin İl Müdürlüğü web sayfasında belirtilen başvuru formu ve ekleriyle birlikte İl Müdürlüğünün Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü’ne 27.01.2023 tarihi saat 17.00’a kadar başvuru yapmaları gerektiği kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.