“Tarım Orman ve İnsan” fotoğraflara yansıdı

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2024 - 19:16, Güncelleme: 27.02.2024 - 09:34
 

“Tarım Orman ve İnsan” fotoğraflara yansıdı

“Tarım Orman ve İnsan” fotoğraflara yansıdı
Erzurum’da “Tarım Orman ve İnsan” konulu fotoğraf sergisi açıldıTarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen “Tarım Orman ve İnsan” konulu fotoğraf yarışmasında derece elde eden fotoğraflar, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezinde sergilendi.Sergi açılışına; Erzurum Vali Yardımcısı Lokman Düzgün, Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım ile Tarım ve Orman İl Müdürü Alparslan Kengel katıldı. Fotoğraf sergisi 29 Şubat 2024 tarihine kadar ziyarete açık olacak.
“Tarım Orman ve İnsan” fotoğraflara yansıdı
Erzurum’da “Tarım Orman ve İnsan” konulu fotoğraf sergisi açıldı
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen “Tarım Orman ve İnsan” konulu fotoğraf yarışmasında derece elde eden fotoğraflar, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezinde sergilendi.
Sergi açılışına; Erzurum Vali Yardımcısı Lokman Düzgün, Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım ile Tarım ve Orman İl Müdürü Alparslan Kengel katıldı. Fotoğraf sergisi 29 Şubat 2024 tarihine kadar ziyarete açık olacak.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.