Devrim AKTÜRK
Köşe Yazarı
Devrim AKTÜRK
 

Diyarbakır'da ANDA Derneği İhtiyaç sahiplerine Erzak yardımında bulundu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Diyarbakır'da ANDA Kardeşe Vefa Derneği, ihtiyaç sahibi olan yoksul ailelere erzak yardımında bulundu. Onları kapılarında gören aileler ise teşekkür ettiler.   Diyarbakır'da ANDA Kardeşe Vefa Derneği, ihtiyaç sahibi olan yoksul ailelere erzak yardımında bulundu. Onları kapılarında gören aileler ise teşekkür ettiler. ANDA Kardeşe Vefa Derneği, Ramazan ayına kadar yardımlarını sürdüreceklerini ve imkanları doğrultusunda ihtiyaç sahiplerinin sesine kulak vereceklerini belirttiler.   ANDA’YA MİNETTARIZ   Yaptıkları yardım sayesinde birçok ailenin yüzünde oluşturdukları tebessüm dolayısıyla mutlu olduğunu belirten ANDA Kardeşe Vefa Derneği Gönüllüsü Diyar Kaya; “Halkımızın yardımsever vatandaşları ve Murat Yaşa başkanımızın öncülüğünde ANDA olarak, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için kolları sıvadık. Nitekim geçen aylarda Suriyeli vatandaşlarımıza, memleketlerinde yardım etmiştik. Şimdi de kendi memleketimizde, kendi halkımıza yardım ediyoruz. Allah uzun ömürler ihsan ederse, on bir ayın sultanı gelmeden ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım etmeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Son olarak vatandaşlarımıza evde kal Türkiye, evde kal Diyarbakır diyorum" diye belirtti.     HABER: DEVRİM AKTÜRK    
Ekleme Tarihi: 14 Nisan 2020 - Salı

Diyarbakır'da ANDA Derneği İhtiyaç sahiplerine Erzak yardımında bulundu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Diyarbakır'da ANDA Kardeşe Vefa Derneği, ihtiyaç sahibi olan yoksul ailelere erzak yardımında bulundu. Onları kapılarında gören aileler ise teşekkür ettiler.

 

Diyarbakır'da ANDA Kardeşe Vefa Derneği, ihtiyaç sahibi olan yoksul ailelere erzak yardımında bulundu. Onları kapılarında gören aileler ise teşekkür ettiler. ANDA Kardeşe Vefa Derneği, Ramazan ayına kadar yardımlarını sürdüreceklerini ve imkanları doğrultusunda ihtiyaç sahiplerinin sesine kulak vereceklerini belirttiler.

 

ANDA’YA MİNETTARIZ

 

Yaptıkları yardım sayesinde birçok ailenin yüzünde oluşturdukları tebessüm dolayısıyla mutlu olduğunu belirten ANDA Kardeşe Vefa Derneği Gönüllüsü Diyar Kaya; “Halkımızın yardımsever vatandaşları ve Murat Yaşa başkanımızın öncülüğünde ANDA olarak, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için kolları sıvadık. Nitekim geçen aylarda Suriyeli vatandaşlarımıza, memleketlerinde yardım etmiştik. Şimdi de kendi memleketimizde, kendi halkımıza yardım ediyoruz. Allah uzun ömürler ihsan ederse, on bir ayın sultanı gelmeden ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım etmeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Son olarak vatandaşlarımıza evde kal Türkiye, evde kal Diyarbakır diyorum" diye belirtti.

 

 

HABER: DEVRİM AKTÜRK

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.