Yunus Murat BULUT
Köşe Yazarı
Yunus Murat BULUT
 

Devletin Bekası

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Mete HAN Devleti için Babasını öldürdü, Fatih Sultan Mehmet kardeşini ve yine varis olan şehzadeler Devlet BEKASI için öldürüldüler niçin peki baki kalan Devlet olsun diye.   "BAKİ olan bir tek ALLAH (c.c) dır."   Şuan DEVLETİN BEKASI için böyle bir durum varmı yok, veya şahıs seçildiğinde Devletin beka sorunumu olacak asla, madem öyle ise peki neden izin veriliyor aday olmasına.   Aynı toprakların çocuklarıyız hepimiz, benden değilsen hainsin paranoyası bitsin, bu hepimiz için geçerli aslında buna en güzel örnek ;                  Tunceli Ovacık Belediye Başkanı ilçesinde toplu taşıma aracını tamamen ücretsiz, su faturalarından'da çok az miktarda bir bedel alıyor, belediye ilçe sakinlerinden olup ilçeye gelen bütçe yani para da inanın bizim il ve ilçelerimize gelenin belki 1'i bile etmez.    Belediyenin yıl sonu açığı sadece 42 bin lira, ve nedeni belli çok şefaf değilmi, ama "KOMİNİST" peki hangi ilçemiz bu kadar şeffaf, ve akabinde biz de dindarız diyoruz ya.   Bal tutan parmak yalar mantığı ve söylemi çok arsız bir söylem, kendi balına parmağını sok o vakit yala veya etrafındakilere ikram et.   BEYTÜL MALl değil efendiler sizin Bal dediğiniz    BEYTÜL MAL devlet malıdır Hani Hz.Ömer R.A efendimizin şahsi işleri için yanında geceleri bulundurduğu kendi mumunun hesabını verecek bir Halifenin nesliyiz diye övünüyoruz ya, Hani Abdest siz bir kez olsun Devletin işini yapmayan Abduhamit Hanın Torunuyuz ya bunları iyi düşünün bunlar Devletin asıl BEKASI.   Bir vakitler Kılıç'la fet ettiğimiz toprakları, H.Z Kur'an ahlakıyla yönettiğimiz yerler vardı, ve asıl olan buydu,  bundan ne vakit vazgeçtik o vakit devlet yok oldu...   Son Olarak    "Devlet bekası 15 kuruşamı kaldı." "Devlet Bekası AVM leremi kaldı." "Devletin BEKASI 28 Şubat Mağduruyum edebiyatıyla çifte vandaşlık sahibi olanlara mı kaldı." "Devletin BEKASI 5000 tır silah hainlere giderken neredeydi."   Vesselam....  
Ekleme Tarihi: 30 Ocak 2019 - Çarşamba

Devletin Bekası

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Mete HAN Devleti için Babasını öldürdü, Fatih Sultan Mehmet kardeşini ve yine varis olan şehzadeler Devlet BEKASI için öldürüldüler niçin peki baki kalan Devlet olsun diye.

 

"BAKİ olan bir tek ALLAH (c.c) dır."

 

Şuan DEVLETİN BEKASI için böyle bir durum varmı yok, veya şahıs seçildiğinde Devletin beka sorunumu olacak asla, madem öyle ise peki neden izin veriliyor aday olmasına.

 

Aynı toprakların çocuklarıyız hepimiz, benden değilsen hainsin paranoyası bitsin, bu hepimiz için geçerli aslında buna en güzel örnek ;               

 

Tunceli Ovacık Belediye Başkanı ilçesinde toplu taşıma aracını tamamen ücretsiz, su faturalarından'da çok az miktarda bir bedel alıyor, belediye ilçe sakinlerinden olup ilçeye gelen bütçe yani para da inanın bizim il ve ilçelerimize gelenin belki 1'i bile etmez. 

 

Belediyenin yıl sonu açığı sadece 42 bin lira, ve nedeni belli çok şefaf değilmi, ama "KOMİNİST" peki hangi ilçemiz bu kadar şeffaf, ve akabinde biz de dindarız diyoruz ya.

 

Bal tutan parmak yalar mantığı ve söylemi çok arsız bir söylem, kendi balına parmağını sok o vakit yala veya etrafındakilere ikram et.

 

BEYTÜL MALl değil efendiler sizin Bal dediğiniz 

 

BEYTÜL MAL devlet malıdır Hani Hz.Ömer R.A efendimizin şahsi işleri için yanında geceleri bulundurduğu kendi mumunun hesabını verecek bir Halifenin nesliyiz diye övünüyoruz ya, Hani Abdest siz bir kez olsun Devletin işini yapmayan Abduhamit Hanın Torunuyuz ya bunları iyi düşünün bunlar Devletin asıl BEKASI.

 

Bir vakitler Kılıç'la fet ettiğimiz toprakları, H.Z Kur'an ahlakıyla yönettiğimiz yerler vardı, ve asıl olan buydu,  bundan ne vakit vazgeçtik o vakit devlet yok oldu...

 

Son Olarak 

 

"Devlet bekası 15 kuruşamı kaldı."

"Devlet Bekası AVM leremi kaldı."

"Devletin BEKASI 28 Şubat Mağduruyum edebiyatıyla çifte vandaşlık sahibi olanlara mı kaldı."

"Devletin BEKASI 5000 tır silah hainlere giderken neredeydi."

 

Vesselam....

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
özlem
(03.05.2021 14:11 - #134)
özlem
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.