Sedat Yoğurtcu
Köşe Yazarı
Sedat Yoğurtcu
 

Forvetsiz Bu Kadar

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurumspor, Rizespor Maçını taraflı yada tarafsız gözle 90 dakika izleyen her futbolsever, maç bitiminde rahatlıkla şu soruyu sorabilir. Mavi formalı takımda gol atacak kimse yok mu? Mesela ben olsam sorarım, böyle bir soruya da şu cevabı veririm. Mavi formalı takımın adı Erzurumspor, sadece bu maç için değil, Süper ligde oynadığı hiçbir maçta forveti olmadı Erzurumspor'un. Peki neden! Erzurumspor neden forvetsiz oynamaya mahkum ediliyor? sezon başında alınan forvetlere ne oldu? Mesela Sadiku nerede?..   * * * * * * *   Takım kısmen iyi top oynuyor, öyle veya böyle topu rakip ceza sahasın sokuyor. Ancak bitirici bir forveti, golcüsü olmadığıdan top duvara toslamış (  Rashad  ) gibi geri dönüyor. Hatta öyle ki Mavi beyazlı ekibin kaleside tehlikeli pozisyona dönüşüyor. Parantez içine aldığım futbolcu kardeşimiz ile olacak iş değil yani, birde merak ettiğim bir şey var. Süper ligin Diğer takımlarının anlaştığı futbolcular, imza atıp ertesi gün sahaya çıkıyor. Peki ya bizde! Üç gün önce transfer edilen Ricardo Gomes nerede? Neden sahada değildi bugün? Erzurumspor'da transfer işleri neden bu kadar uzun sürüyor?..   * * * * * * *   Şimdi şöyle geride kalan dört haftaya bakıyorum da, Erzurumspor'un 12 puan toplaması işten bile değildi. Yani Mavi beyazlılar'ın 5 puanı güme gitmiş oldu. Bugün bu Rizespor'u çok rahat mağlup edecek futbol oynadı Erzurumspor, hemde forvetsiz, oynamasına rağmen. Mehmet Özdilek biraz uyanık davransa, değişiklik halklarını zamanında kullansa, ve doğru değişiklik yapmış olsa, Dadaş'lar sahadan 1 değil 3 puanla ayrılmış olacaktı. Önümüzde Milli ara var. Umarım aradan dönüşte forvet sorunu çözmüş, oynadığı oyunun karşılığını alan bir Erzurumspor izleriz...
Ekleme Tarihi: 04 Ekim 2020 - Pazar

Forvetsiz Bu Kadar

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurumspor, Rizespor Maçını taraflı yada tarafsız gözle 90 dakika izleyen her futbolsever, maç bitiminde rahatlıkla şu soruyu sorabilir. Mavi formalı takımda gol atacak kimse yok mu? Mesela ben olsam sorarım, böyle bir soruya da şu cevabı veririm. Mavi formalı takımın adı Erzurumspor, sadece bu maç için değil, Süper ligde oynadığı hiçbir maçta forveti olmadı Erzurumspor'un. Peki neden! Erzurumspor neden forvetsiz oynamaya mahkum ediliyor? sezon başında alınan forvetlere ne oldu? Mesela Sadiku nerede?..

 

* * * * * * *

 

Takım kısmen iyi top oynuyor, öyle veya böyle topu rakip ceza sahasın sokuyor. Ancak bitirici bir forveti, golcüsü olmadığıdan top duvara toslamış (  Rashad  ) gibi geri dönüyor. Hatta öyle ki Mavi beyazlı ekibin kaleside tehlikeli pozisyona dönüşüyor. Parantez içine aldığım futbolcu kardeşimiz ile olacak iş değil yani, birde merak ettiğim bir şey var. Süper ligin Diğer takımlarının anlaştığı futbolcular, imza atıp ertesi gün sahaya çıkıyor. Peki ya bizde! Üç gün önce transfer edilen Ricardo Gomes nerede? Neden sahada değildi bugün? Erzurumspor'da transfer işleri neden bu kadar uzun sürüyor?..

 

* * * * * * *

 

Şimdi şöyle geride kalan dört haftaya bakıyorum da, Erzurumspor'un 12 puan toplaması işten bile değildi. Yani Mavi beyazlılar'ın 5 puanı güme gitmiş oldu. Bugün bu Rizespor'u çok rahat mağlup edecek futbol oynadı Erzurumspor, hemde forvetsiz, oynamasına rağmen. Mehmet Özdilek biraz uyanık davransa, değişiklik halklarını zamanında kullansa, ve doğru değişiklik yapmış olsa, Dadaş'lar sahadan 1 değil 3 puanla ayrılmış olacaktı. Önümüzde Milli ara var. Umarım aradan dönüşte forvet sorunu çözmüş, oynadığı oyunun karşılığını alan bir Erzurumspor izleriz...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.