Yunus Murat BULUT
Köşe Yazarı
Yunus Murat BULUT
 

Sükunet Önemli !

  Erzurumsonhaber / Erzurum - Kavga ve çatışma ortamının sadece ve sadece düşmanlarımıza yaradığını ve yarayacağını 'idrak' edebilmek için başa kaç "felaket"daha gelmesi gerekiyor acaba?   "Mısır" senaryosunu görememek nasıl izah edilebilir?..   "Oh iyi oldu Kılıçdaroğlu"na diyenlerle, "Soylu istifa" diyenler aynı "tezgaha" malzeme taşıyor; farkında olarak veya olmayarak.   "Şartları olgunlaştırmaya" çalışanların tezgahına!   Cübbeli Ahmet Hoca 'Saldırı da, 'YPG'ye terör örgütü değildir!' demek de kabul edilemez!" mesajını verdi diye saldırılara uğruyor.   Bunlardan birinin doğru olduğunu savunanların saldırılarına!   İki yanlış bir doğru etmez!..   Dost "akılsız", düşman "onursuz" olunca büsbütün güçleşiyor işler!..   12 Eylül öncesinde "Oyuna Gelmeyin!" diyenlerin seslerini tezgahın gürültüsü bastırmıştı.   "Şer gibi gördüklerinizde hayr..."   İnşallah.
Ekleme Tarihi: 22 Nisan 2019 - Pazartesi

Sükunet Önemli !

 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Kavga ve çatışma ortamının sadece ve sadece düşmanlarımıza yaradığını ve yarayacağını 'idrak' edebilmek için başa kaç "felaket"daha gelmesi gerekiyor acaba?

 

"Mısır" senaryosunu görememek nasıl izah edilebilir?..

 

"Oh iyi oldu Kılıçdaroğlu"na diyenlerle, "Soylu istifa" diyenler aynı "tezgaha" malzeme taşıyor; farkında olarak veya olmayarak.

 

"Şartları olgunlaştırmaya" çalışanların tezgahına!

 

Cübbeli Ahmet Hoca 'Saldırı da, 'YPG'ye terör örgütü değildir!' demek de kabul edilemez!" mesajını verdi diye saldırılara uğruyor.

 

Bunlardan birinin doğru olduğunu savunanların saldırılarına!

 

İki yanlış bir doğru etmez!..

 

Dost "akılsız", düşman "onursuz" olunca büsbütün güçleşiyor işler!..

 

12 Eylül öncesinde "Oyuna Gelmeyin!" diyenlerin seslerini tezgahın gürültüsü bastırmıştı.

 

"Şer gibi gördüklerinizde hayr..."

 

İnşallah.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.