Yunus Murat BULUT
Köşe Yazarı
Yunus Murat BULUT
 

Ya Dilsiziz Ya Da Sağır !!!

Erzurumsonhaber / Erzurum - Derdim Olsun şarkısını seslendiren YouTuber Reynmen gerçek adıyla Yusuf Aktaş !   Azrail'i seyre, Tanrı yani Allah (c.c) da saza vurduracaksın ve bu şarkı sözleri ile ün yapıp inkâr ve isyan içerikli cümlelerinin daha ne kadar kitlelerce yani milyonlarca insanın izleyip ve dinleyeceğinin tartışmasını oluşturmanın hesabını yapacaksın.   Reynmen misin Spiderman misin ne isen ünlü olmak için kendi inancına ve şirk koşmak İlluminati gerçekleri ile anlaşılan bir konudur...   Değerli okurlarım sizlerinde bu konuya karşı biraz, bilinçli ve hassas olmanız istirha'mı ile...
Ekleme Tarihi: 04 Şubat 2019 - Pazartesi

Ya Dilsiziz Ya Da Sağır !!!

Erzurumsonhaber / Erzurum - Derdim Olsun şarkısını seslendiren YouTuber Reynmen gerçek adıyla Yusuf Aktaş !
 
Azrail'i seyre, Tanrı yani Allah (c.c) da saza vurduracaksın ve bu şarkı sözleri ile ün yapıp inkâr ve isyan içerikli cümlelerinin daha ne kadar kitlelerce yani milyonlarca insanın izleyip ve dinleyeceğinin tartışmasını oluşturmanın hesabını yapacaksın.
 
Reynmen misin Spiderman misin ne isen ünlü olmak için kendi inancına ve şirk koşmak İlluminati gerçekleri ile anlaşılan bir konudur...
 
Değerli okurlarım sizlerinde bu konuya karşı biraz, bilinçli ve hassas olmanız istirha'mı ile...
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.