Çayeli ve Rize Fotoğraflanıyor

BÖLGE 10.08.2023 - 06:08, Güncelleme: 10.08.2023 - 11:08
 

Çayeli ve Rize Fotoğraflanıyor

Fotoğraf Sanatçısı Oyuncu Barış Kerim Cesur, Duayen Fotoğrafçı İlyas Göçmen Çayeli'ne geliyor.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Fotoğraf Sanatçısı Oyuncu Barış Kerim Cesur, Duayen Fotoğrafçı İlyas Göçmen. Rize Çayeli Belediyesi ve ÇAYDEF Çayeli Dernekler Federasyonunun Konuğu Olarak Festival Kapsamında Çeşitli Etkinlikler İçin Çayeli’ne Geliyorlar  15 Ağustosta Başlayacak Etkinliklerle Çayeli ve Rizeli Fotoğraf ve Sanat Severlerle Buluşacak Sanatçılar İlk Olarak 17 Ağustos Perşembe  Günü Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Ve Akşam Sanat Okulun da Akşam 19:00 da Sanatseverlerle Buluşacak ve Söyleşilerini  Gerçekleştirecekler. Ardından Yine Aynı Gün Çeşitli Etkinliklere Katılacak Olan Sanatçılar 18 Ağustos Cuma Günü Kültür ve Turizm İl Müdürlüğüne Ziyarette Bulunacaklar ve Sanatçı İlyas Göçmen Fotoğraflarından Oluşan Kitabını İl Müdürü Esra Alemdaroğluna İmzalayıp Takdim Edecekler. 19 Ağustos Cumartesi Günü de Yine Çayeli 15 Temmuz Şehitler Meydanında Yapılacak Olan Çayelini Fotoğraflıyoruz Adlı Foto Safari Etkinliği Gerçekleştirilecek ve Atölyeler Kapsamında da Aynı Meydanda Akşam 20:30 da Uzun Pozlama Atölyeleri Gerçekleştirilecektir. Etkinliklere Halkın Yoğun İlgisi Bekleniyor.                
Fotoğraf Sanatçısı Oyuncu Barış Kerim Cesur, Duayen Fotoğrafçı İlyas Göçmen Çayeli'ne geliyor.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Fotoğraf Sanatçısı Oyuncu Barış Kerim Cesur, Duayen Fotoğrafçı İlyas Göçmen. Rize Çayeli Belediyesi ve ÇAYDEF Çayeli Dernekler Federasyonunun Konuğu Olarak Festival Kapsamında Çeşitli Etkinlikler İçin Çayeli’ne Geliyorlar 

15 Ağustosta Başlayacak Etkinliklerle Çayeli ve Rizeli Fotoğraf ve Sanat Severlerle Buluşacak Sanatçılar İlk Olarak 17 Ağustos Perşembe  Günü Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Ve Akşam Sanat Okulun da Akşam 19:00 da Sanatseverlerle Buluşacak ve Söyleşilerini  Gerçekleştirecekler. Ardından Yine Aynı Gün Çeşitli Etkinliklere Katılacak Olan Sanatçılar 18 Ağustos Cuma Günü Kültür ve Turizm İl Müdürlüğüne Ziyarette Bulunacaklar ve Sanatçı İlyas Göçmen Fotoğraflarından Oluşan Kitabını İl Müdürü Esra Alemdaroğluna İmzalayıp Takdim Edecekler.

19 Ağustos Cumartesi Günü de Yine Çayeli 15 Temmuz Şehitler Meydanında Yapılacak Olan Çayelini Fotoğraflıyoruz Adlı Foto Safari Etkinliği Gerçekleştirilecek ve Atölyeler Kapsamında da Aynı Meydanda Akşam 20:30 da Uzun Pozlama Atölyeleri Gerçekleştirilecektir. Etkinliklere Halkın Yoğun İlgisi Bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.