Kaldırımda yürüyen vatandaşın ani ölümü güvenlik kameralarına yansıdı

ERZURUM 24.03.2020 - 17:22, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Kaldırımda yürüyen vatandaşın ani ölümü güvenlik kameralarına yansıdı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da kaldırımda yürüyen bir vatandaşın ani ölümü güvenlik kameralarına yansıdı.      Olay, geçtiğimiz pazar günü Çaykara Caddesi’nde meydana geldi. Emekli öğretmen olduğu öğrenilen C.B. isimli bir vatandaş, kaldırımda yürürken bir anda durdu ve saniyeler sonra yüz üstü yere düştü. Çevre esnafı tarafından çağrılan ambulansla Yakutiye Araştırma Hastanesine kaldırılan C.B. isimli vatandaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Emekli öğretmenin ani ölümü güvenlik kameralarına yansıdı.    Emekli öğretmen C.B.’nin KOAH hastalığının bulunduğu ve solunum yetmezliği yüzünden kalbinin durduğu bildirildi. C.B., dün kılınan cenaze namazının ardından Erzurum’da toprağa verildi.   

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da kaldırımda yürüyen bir vatandaşın ani ölümü güvenlik kameralarına yansıdı.   


  Olay, geçtiğimiz pazar günü Çaykara Caddesi’nde meydana geldi. Emekli öğretmen olduğu öğrenilen C.B. isimli bir vatandaş, kaldırımda yürürken bir anda durdu ve saniyeler sonra yüz üstü yere düştü. Çevre esnafı tarafından çağrılan ambulansla Yakutiye Araştırma Hastanesine kaldırılan C.B. isimli vatandaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Emekli öğretmenin ani ölümü güvenlik kameralarına yansıdı. 


  Emekli öğretmen C.B.’nin KOAH hastalığının bulunduğu ve solunum yetmezliği yüzünden kalbinin durduğu bildirildi. C.B., dün kılınan cenaze namazının ardından Erzurum’da toprağa verildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.