Oltu Belediyesi Kilit Parke Taşı tesisi kuruyor

İLÇELER 06.02.2020 - 10:33, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Oltu Belediyesi Kilit Parke Taşı tesisi kuruyor

Erzurumsonhaber / Erzurum -  31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel yönetimler seçiminin ardından Büyük Birlik Partisinden Oltu Belediye Başkanı seçilen Necmettin Taşçı geçen süre zarfında yapacakları işleri planlayıp alt yapısını oluşturuyor.      Oltu Belediye Başkanı Taşçı, bu kapsamda Oltu Belediyesi tarafından  kurulacak olan Kilit Parke taşı üretim tesisi için  Eskişehir’den bir firma ile ön  görüşme  yaptı. Firma yetkilileri Oltu ya gelerek Kilit parke taşı tesisinin  yapılacağı sahayı incelediler. Tesisin teknik bilgilerini Belediye bünyesindeki  mühendislerle paylaştılar.    Oltu Belediyesi  bünyesinde Kurulacak tesiste günlük 30 bin adet kilit taşı üretilirken bunun yanı sıra Bordür, yağmur oluğu ve kaplama taşı üretilecek. Nisan ayında kurulacak olan tesis Mayıs ayında üretime geçirileceği belirtildi.    Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, “Tesisimizi kurduktan sonra ilçemizi baştan sona yollarını ve sokaklarını yeniden Oltu’ya yakışır bir şekilde yapacağız” dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel yönetimler seçiminin ardından Büyük Birlik Partisinden Oltu Belediye Başkanı seçilen Necmettin Taşçı geçen süre zarfında yapacakları işleri planlayıp alt yapısını oluşturuyor.   


  Oltu Belediye Başkanı Taşçı, bu kapsamda Oltu Belediyesi tarafından  kurulacak olan Kilit Parke taşı üretim tesisi için  Eskişehir’den bir firma ile ön  görüşme  yaptı. Firma yetkilileri Oltu ya gelerek Kilit parke taşı tesisinin  yapılacağı sahayı incelediler. Tesisin teknik bilgilerini Belediye bünyesindeki  mühendislerle paylaştılar. 


  Oltu Belediyesi  bünyesinde Kurulacak tesiste günlük 30 bin adet kilit taşı üretilirken bunun yanı sıra Bordür, yağmur oluğu ve kaplama taşı üretilecek. Nisan ayında kurulacak olan tesis Mayıs ayında üretime geçirileceği belirtildi. 


  Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, “Tesisimizi kurduktan sonra ilçemizi baştan sona yollarını ve sokaklarını yeniden Oltu’ya yakışır bir şekilde yapacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.