“100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı fotoğraf sergisi

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2023 - 22:32, Güncelleme: 28.10.2023 - 11:24
 

“100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı fotoğraf sergisi

“100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı fotoğraf sergisi
Cumhuriyetin 100. yılı münasebetiyle Sağlık Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı fotoğraf sergisinin açılışı Vali Yardımcısı Yusuf İzci, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve hastane idarecilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde açılışı yapılan ve Cumhuriyetin kuruluşundan bugüne değişen; sağlık sistemimizin olanakları, halkımıza sunulan hizmetlerin gelişimi ve ileri teknoloji sağlık tesislerinin konu edildiği sergi, 03.11. 2023 tarihine kadar açık kalacak.
“100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı fotoğraf sergisi
Cumhuriyetin 100. yılı münasebetiyle Sağlık Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı fotoğraf sergisinin açılışı Vali Yardımcısı Yusuf İzci, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve hastane idarecilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde açılışı yapılan ve Cumhuriyetin kuruluşundan bugüne değişen; sağlık sistemimizin olanakları, halkımıza sunulan hizmetlerin gelişimi ve ileri teknoloji sağlık tesislerinin konu edildiği sergi, 03.11. 2023 tarihine kadar açık kalacak.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.