Adem Çağlayan : ' Zor bir deplasmandan 3 puan aldığımız için mutluyuz. '

SPOR 27.11.2022 - 22:14, Güncelleme: 27.11.2022 - 22:14
 

Adem Çağlayan : ' Zor bir deplasmandan 3 puan aldığımız için mutluyuz. '

Ankaraspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan Tarsus İdman Yurdu Spor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettikten sonra açıklamalarda bulundu.
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Deplasmanda Tarsus İdman Yurdunu 2-1 yenen Ankaraspor'un Tecrübeli Teknik direktörü Adem Çağlayan maç sonu açıklamalarda bulundu.  Tarsus İdman Yurdu'nun zor bir deplasman olduğunu söyleyen Çağlayan " Bugün zor bir deplasmandan 3 puan aldığımız için mutluyuz. Rakibimiz şimdiye kadar iç sahada kaybetmeyen ligin güçlü ekiplerinden biri, zor bir maç olacağının farkındaydık. Maça konsantre bir şekilde başlayamadık, maçtan önce ısrarla dikkat etmemizi söylediğimiz pozisyondan gol yedik. İlk yarının ortasına kadar oyunun kontrolünü elimize alamadık basit top kayıpları ve pas hataları yaptık, 25. dakikadan itibaren topa sahip olduğumuz anlarda pas hatalarımızı azaltarak topa ve oyuna daha fazla hakim olduk. Tempomuzu arttırarak hücum sürekliliği sağladık, pozisyonlar ürettik. İlk yarının sonlarına doğru ve ikinci yarının başında bulduğumuz gollerle öne geçtik. Öne geçtikten sonra oyun biraz daha dengelendi, rakibimizi nispeten biraz daha topa sahip olurken biz geçiş hücumlarıyla pozisyon bulduk, pozisyonları gole çevirip farkı arttırabilirdik. Zor bir deplasmanda geriden gelerek kazanan, mücadeleyi bırakmayan oyuncularımı kutluyorum. Rakibimize bundan sonraki müsabakalarda başarılar dilerim. " dedi.
Ankaraspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan Tarsus İdman Yurdu Spor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettikten sonra açıklamalarda bulundu.

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Deplasmanda Tarsus İdman Yurdunu 2-1 yenen Ankaraspor'un Tecrübeli Teknik direktörü Adem Çağlayan maç sonu açıklamalarda bulundu. 

Tarsus İdman Yurdu'nun zor bir deplasman olduğunu söyleyen Çağlayan " Bugün zor bir deplasmandan 3 puan aldığımız için mutluyuz.

Rakibimiz şimdiye kadar iç sahada kaybetmeyen ligin güçlü ekiplerinden biri, zor bir maç olacağının farkındaydık.

Maça konsantre bir şekilde başlayamadık, maçtan önce ısrarla dikkat etmemizi söylediğimiz pozisyondan gol yedik.

İlk yarının ortasına kadar oyunun kontrolünü elimize alamadık basit top kayıpları ve pas hataları yaptık,

25. dakikadan itibaren topa sahip olduğumuz anlarda pas hatalarımızı azaltarak topa ve oyuna daha fazla hakim olduk.

Tempomuzu arttırarak hücum sürekliliği sağladık, pozisyonlar ürettik. İlk yarının sonlarına doğru ve ikinci yarının başında bulduğumuz gollerle öne geçtik.

Öne geçtikten sonra oyun biraz daha dengelendi, rakibimizi nispeten biraz daha topa sahip olurken biz geçiş hücumlarıyla pozisyon bulduk, pozisyonları gole çevirip farkı arttırabilirdik.

Zor bir deplasmanda geriden gelerek kazanan, mücadeleyi bırakmayan oyuncularımı kutluyorum.

Rakibimize bundan sonraki müsabakalarda başarılar dilerim. " dedi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.