Altınok, Aşkale’de tekstil fabrikası temel atma törenine katıldı

BÖLGE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2023 - 14:03, Güncelleme: 18.04.2023 - 13:14
 

Altınok, Aşkale’de tekstil fabrikası temel atma törenine katıldı

Altınok, Aşkale’de tekstil fabrikası temel atma törenine katıldı
Önceki dönem İçişleri Bakanı, Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Aşkale’de bir dizi açılış ve temel atma programına katıldı.Altınok, programı öncesi Belediye Başkanlığı binasında vatandaşlar ile bir araya geldi. Daha sonra Aşkaleli işadamı İsmail Akpınar’ın ilçeye kazandırdığı Tekstil fabrikası temel atma töreni gerçekleştirildi.Temel atma töreninde Belediye Başkanı Dr Ahmet Yaptırmış, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat ve Erzurum Milletvekili Selami Altınok birer konuşmalar yaptılar.Temel atma töreni sonrası ilçe merkezindeki SKM açılışı yapıldı. Altınok ve beraberindeki heyet SKM de vatandaşların istek ve önerilerini dinledi akabinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Altınok, Aşkale’de tekstil fabrikası temel atma törenine katıldı
Önceki dönem İçişleri Bakanı, Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Aşkale’de bir dizi açılış ve temel atma programına katıldı.
Altınok, programı öncesi Belediye Başkanlığı binasında vatandaşlar ile bir araya geldi. Daha sonra Aşkaleli işadamı İsmail Akpınar’ın ilçeye kazandırdığı Tekstil fabrikası temel atma töreni gerçekleştirildi.
Temel atma töreninde Belediye Başkanı Dr Ahmet Yaptırmış, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat ve Erzurum Milletvekili Selami Altınok birer konuşmalar yaptılar.
Temel atma töreni sonrası ilçe merkezindeki SKM açılışı yapıldı. Altınok ve beraberindeki heyet SKM de vatandaşların istek ve önerilerini dinledi akabinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.