Ankaraspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan ' Kazanmak için mücadele ettik. '

SPOR 06.11.2022 - 21:04, Güncelleme: 06.11.2022 - 21:51
 

Ankaraspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan ' Kazanmak için mücadele ettik. '

Ankaraspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan golsüz berabere biten Amedspor - Ankaraspor maçı sonu açıklamalarda bulundu
TFF 2.Lig Beyaz grup 13. haftasında Ankaraspor deplasmanda Amedspor ile 0 - 0 ile berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ankaraspor Teknik direktörü Adem Çağlayan " Kazanmak için mücadele ettik " dedi.   BU MAÇIN BENİM İÇİN AYRI BİR YERİ VARDI   Amedspor Teknik direktörü Ahmet Yıldırım ile rakip olmasının önemini açıklayan Adem Çağlayan " Bu maçın benim için ayrı bir yeri vardı, antrenörlük kariyerime yanında başladığım Ahmet hocamla, abimle rakip olarak karşılaşmak benim için ayrı bir heyecan ve gurur oldu.     İzleyenlere keyifli bir maç izlettiğimizi düşünüyorum, her iki takımın centilmence mücadele ettiği bir maç oldu. Oyunumuzun ve genç oyuncularımızın gelişimi için bu maçları iyi oynamak önemliydi. Kazanmak için mücadele ettik, oyunun kontrolünü elimize aldığımız anlarda pozisyonlar ürettik, bu pozisyonların birinde attığımız gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Sonuç olarak zor bir deplasmandan 1 puanla dönüyoruz. Mücadele eden oyuncularımı kutluyorum, hepsinin ayağına sağlık. Rakibimize bundan sonraki müsabakalarında başarılar dilerim. " açıklamalarında bulundu.
Ankaraspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan golsüz berabere biten Amedspor - Ankaraspor maçı sonu açıklamalarda bulundu

TFF 2.Lig Beyaz grup 13. haftasında Ankaraspor deplasmanda Amedspor ile 0 - 0 ile berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ankaraspor Teknik direktörü Adem Çağlayan " Kazanmak için mücadele ettik " dedi.

 

BU MAÇIN BENİM İÇİN AYRI BİR YERİ VARDI

 

Amedspor Teknik direktörü Ahmet Yıldırım ile rakip olmasının önemini açıklayan Adem Çağlayan " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Adem Çağlayan Bu maçın benim için ayrı bir yeri vardı, antrenörlük kariyerime yanında başladığım Ahmet hocamla, abimle rakip olarak karşılaşmak benim için ayrı bir heyecan ve gurur oldu.

 

 

İzleyenlere keyifli bir maç izlettiğimizi düşünüyorum, her iki takımın centilmence mücadele ettiği bir maç oldu. Oyunumuzun ve genç oyuncularımızın gelişimi için bu maçları iyi oynamak önemliydi. Kazanmak için mücadele ettik, oyunun kontrolünü elimize aldığımız anlarda pozisyonlar ürettik, bu pozisyonların birinde attığımız gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Sonuç olarak zor bir deplasmandan 1 puanla dönüyoruz. Mücadele eden oyuncularımı kutluyorum, hepsinin ayağına sağlık.

Rakibimize bundan sonraki müsabakalarında başarılar dilerim. " açıklamalarında bulundu.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.