Ankaraspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan Sivas Belediyespor Maçı sonrası açıklamalarda bulundu

SPOR 29.10.2022 - 23:03, Güncelleme: 29.10.2022 - 23:19
 

Ankaraspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan Sivas Belediyespor Maçı sonrası açıklamalarda bulundu

Adem Çağlayan " Oyuncu gelişimi, futbolun gelişimi ve izlenebilirliği açısından topun oyunda daha çok kalması gerekiyor. "
Erzurumsonhaber / Erzurum - Ankaraspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan golsüz berabere biten Sivas Belediyespor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu. Ankaraspr Teknik direktörü Adem Çağlayan " Oynadığımız müsabakada oynanmayan sürenin fazla olması bizim açımızdan bir hayli can sıkıcı oldu. Sadece ilk yarıda oyun 16 kez normalin dışında yere yatmalarla durdu. Hakemlerin buna müsade etmemesini bekliyoruz. Oyuncu gelişimi, futbolun gelişimi ve izlenebilirliği açısından topun oyunda daha çok kalması gerekiyor. Puan sıralamasındaki yerinden bağımsız iyi savunma yapan, oyunu iyi soğutan dirençli bir takıma karşı oynadık. İlk yarıda daha durağan yapıda olduk bu sebeple pozisyon üretmekte zorlandık, ikinci yarı hareketlilikle topa sahip olarak pozisyonlar ürettik, ancak sonuçlandıramadık. Daha çok futbolun oynandığı bir maçtan galibiyetle ayrılmak isterdik ancak olmadı, aldığımız puan lig maratonunda çok değerli. Sahada mücadele eden futbolcularımızı kutluyorum, herkesin ayağına sağlık. Rakibimize bundan sonraki müsabakalarında başarılar dilerim." dedi  
Adem Çağlayan " Oyuncu gelişimi, futbolun gelişimi ve izlenebilirliği açısından topun oyunda daha çok kalması gerekiyor. "

Erzurumsonhaber / Erzurum - Ankaraspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan golsüz berabere biten Sivas Belediyespor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Ankaraspr Teknik direktörü Adem Çağlayan " Oynadığımız müsabakada oynanmayan sürenin fazla olması bizim açımızdan bir hayli can sıkıcı oldu. Sadece ilk yarıda oyun 16 kez normalin dışında yere yatmalarla durdu. Hakemlerin buna müsade etmemesini bekliyoruz. Oyuncu gelişimi, futbolun gelişimi ve izlenebilirliği açısından topun oyunda daha çok kalması gerekiyor. Puan sıralamasındaki yerinden bağımsız iyi savunma yapan, oyunu iyi soğutan dirençli bir takıma karşı oynadık. İlk yarıda daha durağan yapıda olduk bu sebeple pozisyon üretmekte zorlandık, ikinci yarı hareketlilikle topa sahip olarak pozisyonlar ürettik, ancak sonuçlandıramadık. Daha çok futbolun oynandığı bir maçtan galibiyetle ayrılmak isterdik ancak olmadı, aldığımız puan lig maratonunda çok değerli. Sahada mücadele eden futbolcularımızı kutluyorum, herkesin ayağına sağlık. Rakibimize bundan sonraki müsabakalarında başarılar dilerim." dedi

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.