Aşkale’de gençler şehitler için yürüdü

BÖLGE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2023 - 17:28, Güncelleme: 24.12.2023 - 16:56
 

Aşkale’de gençler şehitler için yürüdü

Aşkale’de gençler şehitler için yürüdü
Erzurum’un Aşkale ilçesinde gençler, şehitler için yürüyüş yaptı, teröristlere ve destekçilerine tepki gösterdi.Irak’ın kuzeyi ve Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmalarda şehit olan 12 askerimiz için Aşkale’de bir grup genç yürüyüş yaptı.Karlı ve soğuk bir havaya rağmen yürüyüşlerini tamamlayan grup sloganlar atarak ilçe merkezinde yürüyüş yaptı. Daha sonra Atatürk anıtı önünde saygı duruşunda bulunan gençler, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla dağıldılar.
Aşkale’de gençler şehitler için yürüdü
Erzurum’un Aşkale ilçesinde gençler, şehitler için yürüyüş yaptı, teröristlere ve destekçilerine tepki gösterdi.
Irak’ın kuzeyi ve Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmalarda şehit olan 12 askerimiz için Aşkale’de bir grup genç yürüyüş yaptı.
Karlı ve soğuk bir havaya rağmen yürüyüşlerini tamamlayan grup sloganlar atarak ilçe merkezinde yürüyüş yaptı. Daha sonra Atatürk anıtı önünde saygı duruşunda bulunan gençler, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla dağıldılar.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.