Baraj’da yüzen ayı balıkçılar tarafından görüntülendi

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2023 - 16:47, Güncelleme: 15.12.2023 - 16:28
 

Baraj’da yüzen ayı balıkçılar tarafından görüntülendi

Baraj’da yüzen ayı balıkçılar tarafından görüntülendi
Elazığ’da baraj gölünde yüzerek karşıya geçmeye çalışan boz ayı, balıkçılar tarafından görüntülendi.Olay, Karakoçan İlçesi Cabbar ve Alayağmur köyleri sınırında bulunan Tatar Barajı’nda meydana geldi. Baraj gölünde balıkçılık yapan 2 kişi, kıyıya yüzmeye çalışan boz ayıyı fark etti. Bir süre yüzdükten sonra kıyıya ulaşan bozayı, daha sonra gözden kayboldu. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Baraj’da yüzen ayı balıkçılar tarafından görüntülendi
Elazığ’da baraj gölünde yüzerek karşıya geçmeye çalışan boz ayı, balıkçılar tarafından görüntülendi.
Olay, Karakoçan İlçesi Cabbar ve Alayağmur köyleri sınırında bulunan Tatar Barajı’nda meydana geldi. Baraj gölünde balıkçılık yapan 2 kişi, kıyıya yüzmeye çalışan boz ayıyı fark etti. Bir süre yüzdükten sonra kıyıya ulaşan bozayı, daha sonra gözden kayboldu. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Elazığ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.