Başkan Oral’a proje bilgilendirmesi

BÖLGE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2023 - 22:16, Güncelleme: 23.09.2023 - 11:32
 

Başkan Oral’a proje bilgilendirmesi

Başkan Oral’a proje bilgilendirmesi
Erzurum Ticaret Borsasında proje bilgilendirme toplantılarına devam ediliyor.Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Meclis Başkanı Yavuz Güney ve Genel Sekreteri Ensar Korucuk, Borsa Akreditasyon, Proje Geliştirme ve Dış İlişkiler Departmanı personeli ile bir araya gelerek, Borsa tarafından tescilleri gerçekleştirilen ve çalışmaları devam eden Coğrafi İşaretli Ürünler, Gastronomi, Akreditasyon ve Proje çalışmalarına ilişkin bilgiler aldılar.
Başkan Oral’a proje bilgilendirmesi
Erzurum Ticaret Borsasında proje bilgilendirme toplantılarına devam ediliyor.
Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Meclis Başkanı Yavuz Güney ve Genel Sekreteri Ensar Korucuk, Borsa Akreditasyon, Proje Geliştirme ve Dış İlişkiler Departmanı personeli ile bir araya gelerek, Borsa tarafından tescilleri gerçekleştirilen ve çalışmaları devam eden Coğrafi İşaretli Ürünler, Gastronomi, Akreditasyon ve Proje çalışmalarına ilişkin bilgiler aldılar.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.