EBYÜ’de 5 yıllık stratejik plan hazırlığı için istişare toplantısı yapıldı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2024 - 19:54, Güncelleme: 19.01.2024 - 08:53
 

EBYÜ’de 5 yıllık stratejik plan hazırlığı için istişare toplantısı yapıldı

EBYÜ’de 5 yıllık stratejik plan hazırlığı için istişare toplantısı yapıldı
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde (EBYÜ) 2025-2029 beş yıllık stratejik plan hazırlığı için istişare toplantısı yapıldı.Rektörlük Toplantısı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, üniversitenin yöneticileri ve akademisyenlerinden oluşan Stratejik Planlama Ekibi katıldı. Toplantıda üniversitenin geleceğine yönelik stratejik adımların belirlenmesi ve planlaması üzerine görüşmeler gerçekleştirildi. Planlama sürecinde katılımcıların fikirleri ve önerileri dikkate alınarak ortak bir strateji belirlenmesi hedeflendi.
EBYÜ’de 5 yıllık stratejik plan hazırlığı için istişare toplantısı yapıldı
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde (EBYÜ) 2025-2029 beş yıllık stratejik plan hazırlığı için istişare toplantısı yapıldı.
Rektörlük Toplantısı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, üniversitenin yöneticileri ve akademisyenlerinden oluşan Stratejik Planlama Ekibi katıldı. Toplantıda üniversitenin geleceğine yönelik stratejik adımların belirlenmesi ve planlaması üzerine görüşmeler gerçekleştirildi. Planlama sürecinde katılımcıların fikirleri ve önerileri dikkate alınarak ortak bir strateji belirlenmesi hedeflendi.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.