Elazığ’da çatı yangını korkuttu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2022 - 14:36, Güncelleme: 10.11.2022 - 12:24
 

Elazığ’da çatı yangını korkuttu

Elazığ’da çatı yangını korkuttu
Elazığ’da alevlere teslim olan bir binanın çatısı, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.Olay, merkeze bağlı Sanayi Mahallesi Pamukçu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 katlı bir binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm çatıyı sardı. Alev ve dumanları gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.
Elazığ’da çatı yangını korkuttu
Elazığ’da alevlere teslim olan bir binanın çatısı, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Olay, merkeze bağlı Sanayi Mahallesi Pamukçu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 katlı bir binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm çatıyı sardı. Alev ve dumanları gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.