Elazığ’da hayvan sever vatandaş ,sokak hayvanlarına gözü gibi bakıyor

BÖLGE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2024 - 21:38, Güncelleme: 20.02.2024 - 12:07
 

Elazığ’da hayvan sever vatandaş ,sokak hayvanlarına gözü gibi bakıyor

Elazığ’da hayvan sever vatandaş ,sokak hayvanlarına gözü gibi bakıyor
Elazığ’da sokak hayvanlarına sahip çıkan Murat Erişir isimli vatandaş,her sabah kapısının önünde bekleyen kedi ve köpeklerin beslemesini yapıyor.Elazığ’ın Baskil ilçesinde yaşayan ve bahçesinin bir bölümünü kedi yuvası haline getiren Murat Erişir, sokak hayvanlarına gözü gibi bakıyor. Her geçen gün sayısı artan hayvanları doyurmak için büyük emek harcayan Erişir, kedilerin beslenmesinden temizliğine, sağlık sorunlarına kadar her ayrıntı ile yakından ilgileniyor. Erişir, kış mevsiminde üşümemeleri için ise sokak hayvanlarını bahçesinde besliyor.Murat Erişir yaptığı açıklamada,“Sokaklarda terk edilmiş kedi ve köpekleri sahiplenerek onların aç kalmamalarını sağlıyorum. Kendi imkanlarım ile onları sahipleniyorum.Hayvanları sevelim ve sahiplenelim.”dedi.
Elazığ’da hayvan sever vatandaş ,sokak hayvanlarına gözü gibi bakıyor
Elazığ’da sokak hayvanlarına sahip çıkan Murat Erişir isimli vatandaş,her sabah kapısının önünde bekleyen kedi ve köpeklerin beslemesini yapıyor.
Elazığ’ın Baskil ilçesinde yaşayan ve bahçesinin bir bölümünü kedi yuvası haline getiren Murat Erişir, sokak hayvanlarına gözü gibi bakıyor. Her geçen gün sayısı artan hayvanları doyurmak için büyük emek harcayan Erişir, kedilerin beslenmesinden temizliğine, sağlık sorunlarına kadar her ayrıntı ile yakından ilgileniyor. Erişir, kış mevsiminde üşümemeleri için ise sokak hayvanlarını bahçesinde besliyor.
Murat Erişir yaptığı açıklamada,“Sokaklarda terk edilmiş kedi ve köpekleri sahiplenerek onların aç kalmamalarını sağlıyorum. Kendi imkanlarım ile onları sahipleniyorum.Hayvanları sevelim ve sahiplenelim.”dedi.

Elazığ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.