Elazığ’da otomobil apartman bahçesine uçtu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2024 - 19:15, Güncelleme: 27.02.2024 - 09:47
 

Elazığ’da otomobil apartman bahçesine uçtu

Elazığ’da otomobil apartman bahçesine uçtu
Elazığ’da virajı alamayan sürücü, otomobiliyle bir apartmanın bahçesine uçtu. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.Kaza, merkez Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, virajı alamayan sürücü, otomobili ile bir apartmanın bahçesine uçtu. Kazada, şans eseri yaralanan olmazken araçta maddi hasar meydana geldi. Araç vinç yardımı ile düştüğü yerden çıkartıldı.Polis ekipleri, olay yerinde kazayla ilgili inceleme yaptı.
Elazığ’da otomobil apartman bahçesine uçtu
Elazığ’da virajı alamayan sürücü, otomobiliyle bir apartmanın bahçesine uçtu. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.
Kaza, merkez Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, virajı alamayan sürücü, otomobili ile bir apartmanın bahçesine uçtu. Kazada, şans eseri yaralanan olmazken araçta maddi hasar meydana geldi. Araç vinç yardımı ile düştüğü yerden çıkartıldı.
Polis ekipleri, olay yerinde kazayla ilgili inceleme yaptı.

Elazığ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.