Elazığ’da ruhsatsız silah ele geçirildi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2022 - 10:15, Güncelleme: 08.11.2022 - 10:16
 

Elazığ’da ruhsatsız silah ele geçirildi

Elazığ’da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol kontrol uygulamasında araç içerisinde ruhsatsız silah ele geçirildi.
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Gülüşkür yol kontrol noktasında şüphelendikleri bir aracı durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada, araç içerisine zulalanmış 1 adet Sıgsauer marka tabanca ve 1 adet marka ve seri numarası silinmiş tabanca ele geçirildi. Tabancalara el konulurken, şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.
Elazığ’da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol kontrol uygulamasında araç içerisinde ruhsatsız silah ele geçirildi.

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Gülüşkür yol kontrol noktasında şüphelendikleri bir aracı durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada, araç içerisine zulalanmış 1 adet Sıgsauer marka tabanca ve 1 adet marka ve seri numarası silinmiş tabanca ele geçirildi.


Tabancalara el konulurken, şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Elazığ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.