Erzurum polisinden tefeci operasyonu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2024 - 23:34, Güncelleme: 27.02.2024 - 20:09
 

Erzurum polisinden tefeci operasyonu

Erzurum polisinden tefeci operasyonu
Erzurum’da polis ekiplerince tefecilere yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi yakalandı.Pasinler Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince 5 ay süren fiziki ve teknik takip sonucu Pasinler ilçesinde 8 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 10 ayrı adreste yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız tabanca, 34 adet 9.19 mm çapında fişek, 3 adet dolu senet, 22 adet boş senet, 1 adet isim ve alacak bilgilerinin bulunduğu defter sayfası ve 6136 SKM suçu kapsamına giren 1 adet muşta ile 1 adet bıçak ele geçirildi. 8 şüpheli şahıstan 6’sı yakalanırken, 1 şahsın başka bir suçtan cezaevinde olduğu, firari olan 1 şahsın da yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ettiği kaydedildi.
Erzurum polisinden tefeci operasyonu
Erzurum’da polis ekiplerince tefecilere yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi yakalandı.
Pasinler Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince 5 ay süren fiziki ve teknik takip sonucu Pasinler ilçesinde 8 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 10 ayrı adreste yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız tabanca, 34 adet 9.19 mm çapında fişek, 3 adet dolu senet, 22 adet boş senet, 1 adet isim ve alacak bilgilerinin bulunduğu defter sayfası ve 6136 SKM suçu kapsamına giren 1 adet muşta ile 1 adet bıçak ele geçirildi. 8 şüpheli şahıstan 6’sı yakalanırken, 1 şahsın başka bir suçtan cezaevinde olduğu, firari olan 1 şahsın da yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ettiği kaydedildi.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.