Erzurum’da yatırımlar masaya yatırıldı

BÖLGE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2023 - 19:35, Güncelleme: 24.07.2023 - 16:19
 

Erzurum’da yatırımlar masaya yatırıldı

Erzurum’da yatırımlar masaya yatırıldı
Erzurum’da 2023 yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Okay Memiş başkanlığında yapıldı.Erzurum Valiliği Vali Münir Akkaya Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, kaymakamlar, belediye başkanları, kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.Yatırımcı kuruluşlardan devam eden ve planlanan yatırımları dinleyen Vali Okay Memiş, kente istihdam, turizm, hayvancılık alanlarında önemli yatırımların kazandırıldığını aktardı.
Erzurum’da yatırımlar masaya yatırıldı
Erzurum’da 2023 yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Okay Memiş başkanlığında yapıldı.
Erzurum Valiliği Vali Münir Akkaya Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, kaymakamlar, belediye başkanları, kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.
Yatırımcı kuruluşlardan devam eden ve planlanan yatırımları dinleyen Vali Okay Memiş, kente istihdam, turizm, hayvancılık alanlarında önemli yatırımların kazandırıldığını aktardı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.