ETSO’da Meslek Grupları İstişare Toplantıları devam ediyor

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2023 - 18:31, Güncelleme: 14.11.2023 - 09:28
 

ETSO’da Meslek Grupları İstişare Toplantıları devam ediyor

ETSO’da Meslek Grupları İstişare Toplantıları devam ediyor
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), meslek gruplarının istişare toplantılarına devam ediyor.34.Meslek Komitesi Seyahat Acenteleri Grup İstişare toplantısı, Komite Başkanı Abdülkadir Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis üyeleri; Kadir Ovat ve Ersin Aycil ile sektör temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda; Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EIT) 2025 Erzurum Turizm başkenti vizyon çalışmaları ve sektör sorunları / çözüm önerileri masaya yatırıldı.Şehrimizin turizm vizyonuna katma değer sağlayabilecek başlıkların da ele alındığı toplantı sonrasında istişare toplantılarının ilgili kurum ve kuruluşlarla genişletilerek yapılmasına karar verildi.
ETSO’da Meslek Grupları İstişare Toplantıları devam ediyor
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), meslek gruplarının istişare toplantılarına devam ediyor.
34.Meslek Komitesi Seyahat Acenteleri Grup İstişare toplantısı, Komite Başkanı Abdülkadir Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis üyeleri; Kadir Ovat ve Ersin Aycil ile sektör temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda; Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EIT) 2025 Erzurum Turizm başkenti vizyon çalışmaları ve sektör sorunları / çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Şehrimizin turizm vizyonuna katma değer sağlayabilecek başlıkların da ele alındığı toplantı sonrasında istişare toplantılarının ilgili kurum ve kuruluşlarla genişletilerek yapılmasına karar verildi.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.