ETÜ ile Power Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık Merkezi Arasında İş Birliği

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2023 - 20:40, Güncelleme: 17.10.2023 - 13:30
 

ETÜ ile Power Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık Merkezi Arasında İş Birliği

ETÜ ile Power Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık Merkezi Arasında İş Birliği
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ile Power Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık Merkezi arasında yabancı dil eğitimi ve yurt dışı eğitim danışmanlığı konularında iş birliği protokolü imzalandı.İmzalanan protokol kapsamında işgücü piyasasının talep ettiği niteliklere sahip insan kaynağının yetiştirilmesi amacıyla ETÜ’de öğrenim gören öğrenciler başta olmak üzere mezunlar, öğretim üyeleri, öğretim elemanları ve aile üyelerinin yurt dışı eğitim ve danışmanlık hizmeti almasını sağlayan iş birliği hayata geçirildi.Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza töreninde ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ceren Sultan Elmalı, Power Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık Merkezi Müdürü İbrahim Ağırman, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Işıl Karabey Aksakallı ve Power Yurt Dışı Eğitim Akademik Danışmanı Doç. Dr. Ensar Ağırman katıldı.İmzalanan protokole ilişkin değerlendirmede bulunan Rektör Çakmak, ETÜ öğrencilerine ve mensuplarına en iyi imkanları sunma gayretinde olduklarını belirterek: “Öğrencilerimizin dil eğitimini oldukça önemsiyoruz. Bu kapsamda üniversitemizde çeşitli kulüpler faaliyet gösteriyor ve oldukça faydalı olduğuna dair geri bildirimler alıyoruz. Bugün ise imzaladığımız protokol ile gerek öğrencilerimiz gerekse de personelimiz Power Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık Merkezinde önemli ayrıcalıklara sahip olacak. Bu vesileyle protokolün hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
ETÜ ile Power Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık Merkezi Arasında İş Birliği
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ile Power Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık Merkezi arasında yabancı dil eğitimi ve yurt dışı eğitim danışmanlığı konularında iş birliği protokolü imzalandı.
İmzalanan protokol kapsamında işgücü piyasasının talep ettiği niteliklere sahip insan kaynağının yetiştirilmesi amacıyla ETÜ’de öğrenim gören öğrenciler başta olmak üzere mezunlar, öğretim üyeleri, öğretim elemanları ve aile üyelerinin yurt dışı eğitim ve danışmanlık hizmeti almasını sağlayan iş birliği hayata geçirildi.
Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza töreninde ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ceren Sultan Elmalı, Power Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık Merkezi Müdürü İbrahim Ağırman, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Işıl Karabey Aksakallı ve Power Yurt Dışı Eğitim Akademik Danışmanı Doç. Dr. Ensar Ağırman katıldı.
İmzalanan protokole ilişkin değerlendirmede bulunan Rektör Çakmak, ETÜ öğrencilerine ve mensuplarına en iyi imkanları sunma gayretinde olduklarını belirterek: “Öğrencilerimizin dil eğitimini oldukça önemsiyoruz. Bu kapsamda üniversitemizde çeşitli kulüpler faaliyet gösteriyor ve oldukça faydalı olduğuna dair geri bildirimler alıyoruz. Bugün ise imzaladığımız protokol ile gerek öğrencilerimiz gerekse de personelimiz Power Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık Merkezinde önemli ayrıcalıklara sahip olacak. Bu vesileyle protokolün hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.