Fatma Turgut Erzurum’da hayranıyla buluştu

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 20:21, Güncelleme: 28.08.2023 - 12:13
 

Fatma Turgut Erzurum’da hayranıyla buluştu

Fatma Turgut Erzurum’da hayranıyla buluştu
Erzurum’a 9 gün boyunca renk katan, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Palandöken Kültür Yolu Festivali, son gün etkinlikleriyle tamamlandı. Festivalin kapanış konserini şarkıcı Fatma Turgut yaptı.Festivalin son gününde, Erzurum Etkinlik ve Miting Alanı’nda şarkıcı Fatma Turgut binlerce hayranına konser verdi. Sevilen şarkıları seslendiren Fatma Turgut’a sevenleri de eşlik etti.
Fatma Turgut Erzurum’da hayranıyla buluştu
Erzurum’a 9 gün boyunca renk katan, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Palandöken Kültür Yolu Festivali, son gün etkinlikleriyle tamamlandı. Festivalin kapanış konserini şarkıcı Fatma Turgut yaptı.
Festivalin son gününde, Erzurum Etkinlik ve Miting Alanı’nda şarkıcı Fatma Turgut binlerce hayranına konser verdi. Sevilen şarkıları seslendiren Fatma Turgut’a sevenleri de eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.