Genel Müdür Çokçetin’den Erzurum ziyareti

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2023 - 20:48, Güncelleme: 14.10.2023 - 10:10
 

Genel Müdür Çokçetin’den Erzurum ziyareti

Genel Müdür Çokçetin’den Erzurum ziyareti
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Kadir Çokçetin bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Erzurum’a geldi.DKMP 13. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte Nene Hatun Tarihi Milli Parkında incelemelerde bulunan Genel Müdür Çokçetin, Nene Hatun ve şehitlerin kabirlerini ziyaret etti, park ziyaretine gelen çocuklarla sohbet etti. 13. Bölge Müdürlüğünü de ziyaret eden Genel Müdür Çokçetin, Merkez ve İl Şube Müdürleri ile Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi.
Genel Müdür Çokçetin’den Erzurum ziyareti
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Kadir Çokçetin bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Erzurum’a geldi.
DKMP 13. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte Nene Hatun Tarihi Milli Parkında incelemelerde bulunan Genel Müdür Çokçetin, Nene Hatun ve şehitlerin kabirlerini ziyaret etti, park ziyaretine gelen çocuklarla sohbet etti. 13. Bölge Müdürlüğünü de ziyaret eden Genel Müdür Çokçetin, Merkez ve İl Şube Müdürleri ile Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.