Hayvan pazarında arife yoğunluğu

BÖLGE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2023 - 17:01, Güncelleme: 27.06.2023 - 14:39
 

Hayvan pazarında arife yoğunluğu

Hayvan pazarında arife yoğunluğu
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Doğu Anadolu Canlı Hayvan Pazarı’nda Kurban Bayramı’na bir gün kala yoğunluk arttı.Kurban Bayramına az bir zaman kala arife gününde de satışlar devam ediyor. Erzurum Ziraat Odası Başkanı İslam Yıldırım, artan maliyetler ve ekonomik şartlardan dolayı bir önceki yıla göre kurban fiyatlarının hemen hemen iki katı olduğunu belirterek, “Erzurum’da genelde kurbanlıklar son iki güne bırakılır. Hem biz satıcılar hem de vatandaşlarımız uygun şartlarda bir alışveriş olmasını istiyor. Pazarda genel anlamda satışla iyi. Arife günü biraz daha pazar canlandı” dedi. Doğu Anadolu Canlı Hayvan Pazarı’nda kurbanlık arayışındaki vatandaşlar fiyatların yüksek olmasından şikayetçi olurken, akşam saatlerine kadar pazarlıkların devam etmesi bekleniyor.
Hayvan pazarında arife yoğunluğu
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Doğu Anadolu Canlı Hayvan Pazarı’nda Kurban Bayramı’na bir gün kala yoğunluk arttı.
Kurban Bayramına az bir zaman kala arife gününde de satışlar devam ediyor. Erzurum Ziraat Odası Başkanı İslam Yıldırım, artan maliyetler ve ekonomik şartlardan dolayı bir önceki yıla göre kurban fiyatlarının hemen hemen iki katı olduğunu belirterek, “Erzurum’da genelde kurbanlıklar son iki güne bırakılır. Hem biz satıcılar hem de vatandaşlarımız uygun şartlarda bir alışveriş olmasını istiyor. Pazarda genel anlamda satışla iyi. Arife günü biraz daha pazar canlandı” dedi. Doğu Anadolu Canlı Hayvan Pazarı’nda kurbanlık arayışındaki vatandaşlar fiyatların yüksek olmasından şikayetçi olurken, akşam saatlerine kadar pazarlıkların devam etmesi bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.