İtfaiye yangın tatbikatı öncesi prova yaptı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2022 - 13:14, Güncelleme: 21.10.2022 - 10:35
 

İtfaiye yangın tatbikatı öncesi prova yaptı

İtfaiye yangın tatbikatı öncesi prova yaptı
Erzincan’da Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) çerçevesinde ilin geniş katılımlı tatbikatı öncesi yangın söndürme provası yapıldı.Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) ve İl Afet Müdahale Planı doğrultusunda ekiplerin olumsuzluklara müdahale kabiliyetini test etmek amacıyla 26 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan tatbikatın provası yapıldı.Erzincan TAMP’da sorumlulukları bulunan kamu kurum ve kuruluşları arasındaki işbirliğinin sağlanması adına yapılacak olan tatbikatın provalarına itfaiye yangın ekibi ve itfaiye arama kurtarma ekibi katılım sağladı. Senaryo gereği yangın çıkan bir eve en kısa sürede ulaşarak kendi can güvenliklerini sağladıktan sonra yangını söndürmeye başladılar. Söndürdükten sonra da soğutma çalışması yapan itfaiye ekipleri başarılı bir biçimde provalarını gerçekleştirdi.
İtfaiye yangın tatbikatı öncesi prova yaptı
Erzincan’da Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) çerçevesinde ilin geniş katılımlı tatbikatı öncesi yangın söndürme provası yapıldı.
Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) ve İl Afet Müdahale Planı doğrultusunda ekiplerin olumsuzluklara müdahale kabiliyetini test etmek amacıyla 26 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan tatbikatın provası yapıldı.
Erzincan TAMP’da sorumlulukları bulunan kamu kurum ve kuruluşları arasındaki işbirliğinin sağlanması adına yapılacak olan tatbikatın provalarına itfaiye yangın ekibi ve itfaiye arama kurtarma ekibi katılım sağladı. Senaryo gereği yangın çıkan bir eve en kısa sürede ulaşarak kendi can güvenliklerini sağladıktan sonra yangını söndürmeye başladılar. Söndürdükten sonra da soğutma çalışması yapan itfaiye ekipleri başarılı bir biçimde provalarını gerçekleştirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.