Jandarma terör örgütü propagandası yapan 16 şüpheliyi yakaladı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2022 - 20:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 11:34
 

Jandarma terör örgütü propagandası yapan 16 şüpheliyi yakaladı

Jandarma terör örgütü propagandası yapan 16 şüpheliyi yakaladı
Erzurum’da terör propagandası yaptıkları belirlenen 15 şüpheli yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Karayazı ilçesinde, PKK/KCK Terör örgütü mensubu Hakan Arslan isimli teröristin sözde mezarının bulunduğu Çavuş Mahallesinde izinsiz gerçekleştirilen gösteri yürüyüşüne katıldıkları ve PKK/KCK Terör örgütü Propagandası yaptıkları tespit edilen şüphelilerin yakalanması için Erzurum İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü ile Karayazı, Hınıs, Karaçoban, Köprüköy ve Horasan İlçe Jandarma Komutanlıklarınca ortak operasyon düzenlendi.Yapılan operasyon neticesinde 15 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınırken Erzurum ili dışında ikamet ettiği tespit edilen 8 şüphelinin yakalanması için ise çalışmalara başlandı.
Jandarma terör örgütü propagandası yapan 16 şüpheliyi yakaladı
Erzurum’da terör propagandası yaptıkları belirlenen 15 şüpheli yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Karayazı ilçesinde, PKK/KCK Terör örgütü mensubu Hakan Arslan isimli teröristin sözde mezarının bulunduğu Çavuş Mahallesinde izinsiz gerçekleştirilen gösteri yürüyüşüne katıldıkları ve PKK/KCK Terör örgütü Propagandası yaptıkları tespit edilen şüphelilerin yakalanması için Erzurum İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü ile Karayazı, Hınıs, Karaçoban, Köprüköy ve Horasan İlçe Jandarma Komutanlıklarınca ortak operasyon düzenlendi.
Yapılan operasyon neticesinde 15 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınırken Erzurum ili dışında ikamet ettiği tespit edilen 8 şüphelinin yakalanması için ise çalışmalara başlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.