Jandarma yaralı yavru Doğan’a sahip çıktı

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2023 - 21:26, Güncelleme: 19.09.2023 - 13:00
 

Jandarma yaralı yavru Doğan’a sahip çıktı

Jandarma yaralı yavru Doğan’a sahip çıktı
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından yaralı olarak bulunan yavru Doğan koruma altına alındı.Aziziye ilçesi, Toprakkale Mahallesi’nde önleyici kolluk devriyesi esnasında yaralı ve bitkin halde bulunan, yavru Doğan Kuşu, muhafaza altına alınarak, bakım ve tedavisi yapıldı.Yavru Doğan tekrar doğaya bırakılması için Doğu Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Jandarma yaralı yavru Doğan’a sahip çıktı
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından yaralı olarak bulunan yavru Doğan koruma altına alındı.
Aziziye ilçesi, Toprakkale Mahallesi’nde önleyici kolluk devriyesi esnasında yaralı ve bitkin halde bulunan, yavru Doğan Kuşu, muhafaza altına alınarak, bakım ve tedavisi yapıldı.
Yavru Doğan tekrar doğaya bırakılması için Doğu Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.