Jandarmadan KADES bilgilendirmesi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2023 - 21:26, Güncelleme: 18.12.2023 - 11:11
 

Jandarmadan KADES bilgilendirmesi

Jandarmadan KADES bilgilendirmesi
Elazığ’da jandarma ekipleri bin 781 vatandaşa Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgi verdi.Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, bölgede huzur ve güvenin sağlanması maksadıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede ekipler, 845 erkek ve 936 kadına KADES’in önemi anlatılarak broşür dağıttı. Ekipler aynı zamanda okullarda öğrencilerle birlikte çizgi film izledi ve çeşitli hediyeler verdi.
Jandarmadan KADES bilgilendirmesi
Elazığ’da jandarma ekipleri bin 781 vatandaşa Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgi verdi.
Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, bölgede huzur ve güvenin sağlanması maksadıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede ekipler, 845 erkek ve 936 kadına KADES’in önemi anlatılarak broşür dağıttı. Ekipler aynı zamanda okullarda öğrencilerle birlikte çizgi film izledi ve çeşitli hediyeler verdi.

Elazığ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.