Karayazı’da terör operasyonu

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2022 - 18:41, Güncelleme: 14.12.2022 - 18:41
 

Karayazı’da terör operasyonu

Karayazı’da terör operasyonu
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen operasyonla, PKK/KCK silahlı terör örgütüne yardım yataklık ve işbirliği yaptığı tespit edilen bir şahıs yakalandı.      Erzurum İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü ve Karayazı İlçe Jandarma Komutanlığınca; PKK/KCK silahlı terör örgütüne yardım yataklık ve işbirliği yaptığı tespit edilen M.Y. isimli kadına ait Karayazı ilçesi Ulucanlar Mahallesi'nde bulunan ev ve eklentilerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet cep telefonu, 15 adet av tüfeği fişeği ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi. M.Y.'nin yakalanarak gözaltına alındığı ve adli makamlara sevk edildiği belirtildi. 
Karayazı’da terör operasyonu

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen operasyonla, PKK/KCK silahlı terör örgütüne yardım yataklık ve işbirliği yaptığı tespit edilen bir şahıs yakalandı.   


  Erzurum İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü ve Karayazı İlçe Jandarma Komutanlığınca; PKK/KCK silahlı terör örgütüne yardım yataklık ve işbirliği yaptığı tespit edilen M.Y. isimli kadına ait Karayazı ilçesi Ulucanlar Mahallesi'nde bulunan ev ve eklentilerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet cep telefonu, 15 adet av tüfeği fişeği ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi. M.Y.'nin yakalanarak gözaltına alındığı ve adli makamlara sevk edildiği belirtildi. 

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.