Nihat Kılıçoğulları’na “Tarih” fotoğrafı ödülü

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 20:21, Güncelleme: 28.08.2023 - 10:48
 

Nihat Kılıçoğulları’na “Tarih” fotoğrafı ödülü

Nihat Kılıçoğulları’na “Tarih” fotoğrafı ödülü
Erzurum’da 9 gündür devam eden Palandöken Kültür Yolu Festivali’nin final gününde fotoğraf tutkunlarının katıldığı, FotoMaraton Erzurum Yarışması düzenlendi.Kültür ve Turizm Bakanlığı Palandöken Kültür Yolu Festivali çerçevesinde düzenlenen ve 500’den fazla amatör ve profesyonel fotoğrafçının katıldığı yarışmada İHA Muhabiri Nihat Kılıçoğulları, dijital kategoride "Tarih" teması dalında ödül almaya hak kazandı. Kılıçoğulları, Erzurum Müzesi’nde düzenlenen törende ödülünü aldı.Bu arada yarışmada gazeteci Cem Bakırcı’da dijital kategoride "Yemek" teması dalında ödül almaya hak kazandı.
Nihat Kılıçoğulları’na “Tarih” fotoğrafı ödülü
Erzurum’da 9 gündür devam eden Palandöken Kültür Yolu Festivali’nin final gününde fotoğraf tutkunlarının katıldığı, FotoMaraton Erzurum Yarışması düzenlendi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Palandöken Kültür Yolu Festivali çerçevesinde düzenlenen ve 500’den fazla amatör ve profesyonel fotoğrafçının katıldığı yarışmada İHA Muhabiri Nihat Kılıçoğulları, dijital kategoride "Tarih" teması dalında ödül almaya hak kazandı. Kılıçoğulları, Erzurum Müzesi’nde düzenlenen törende ödülünü aldı.
Bu arada yarışmada gazeteci Cem Bakırcı’da dijital kategoride "Yemek" teması dalında ödül almaya hak kazandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.