NRP sertifika töreni yapıldı

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2023 - 16:46, Güncelleme: 15.12.2023 - 12:33
 

NRP sertifika töreni yapıldı

NRP sertifika töreni yapıldı
Erzincan Sağlık Müdürlüğü tarafından yenidoğan ölümlerini en aza indirmek amacıyla düzenlenen Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) eğitimi sona erdi. 3 gün süren eğitim sonunda başarılı olan kursiyerler için eğitimin son gününde sertifika töreni düzenlendi.İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Yenidoğan Canlandırma Eğitiminin Erzincan’da düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bundan sonraki süreçte de bu konudaki duyarlılıklarının devam edeceğini söyledi ve emeği geçenlere teşekkür etti.İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin’in açıklamalarının ardından kurs sorumlusu Dr. Mustafa Yılmaz tarafından eğitim ile ilgili genel bir değerlendirme sunumu yapılarak başlayan törende eğitimlerini başarı ile tamamlayan 65 kursiyere; İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Taner Kösetürk, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Aslan İskender ve hastane yönetimi tarafından sertifikaları takdim edildi.
NRP sertifika töreni yapıldı
Erzincan Sağlık Müdürlüğü tarafından yenidoğan ölümlerini en aza indirmek amacıyla düzenlenen Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) eğitimi sona erdi. 3 gün süren eğitim sonunda başarılı olan kursiyerler için eğitimin son gününde sertifika töreni düzenlendi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Yenidoğan Canlandırma Eğitiminin Erzincan’da düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bundan sonraki süreçte de bu konudaki duyarlılıklarının devam edeceğini söyledi ve emeği geçenlere teşekkür etti.
İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin’in açıklamalarının ardından kurs sorumlusu Dr. Mustafa Yılmaz tarafından eğitim ile ilgili genel bir değerlendirme sunumu yapılarak başlayan törende eğitimlerini başarı ile tamamlayan 65 kursiyere; İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Taner Kösetürk, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Aslan İskender ve hastane yönetimi tarafından sertifikaları takdim edildi.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.