Öğrenciler gazileri sınıflarında misafir etti

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2023 - 14:11, Güncelleme: 16.10.2023 - 09:42
 

Öğrenciler gazileri sınıflarında misafir etti

Öğrenciler gazileri sınıflarında misafir etti
Erzurum Aziziye Ilıca Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci, öğretmen ve yöneticileri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül ve gazileri okullarında misafir etti.Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanlığı olarak; Erzurum Aziziye Ilıca Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Yaşar Uzun ve öğrencilerin daveti üzerine Ilıca ÇPL okul idarecileri, hocaları ve öğrenciyle bir araya geldiklerini belirten Başkan Recep Akgül, “ Okul Müdürümüz ve Müdür Yardımcıları tarafından yönetim kurulumuza ikram edilen sabah kahvaltısı ve ardından bir saatlik derslerini Gazilerimize ayırarak, öğrenci kardeşlerimizle karşılıklı söyleşi yaptık. Ilıca Çok Programlı Anadolu Lisesinde şehitlik, gazilik, vatan, bayrak, millet ve okunan ezanlarımız için ödenen bedelleri, feda edilen uzuvları ve akıttığımız kanları ne için kimler için verildiğini karşılıklı soru cevap şeklinde ifade etmeye çalıştık. Duygu yüklü bir program oldu. Geleceğimizin teminatı gençlerimizle gurur duyuyoruz. Gazilerimizle birebir ilgilenen Okul Müdürü, Müdür Yardımcıları, Öğretmen ve Öğrenci kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başta Aziziye Ilıca Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Yaşar Uzun’a, Müdür Yardımcılarına, Öğretmenlere, Öğrenci Kardeşlerimize ve Yönetim Kurulundaki Gazi arkadaşlarıma teşekkürlerimi ifade ediyorum. Derneğimize maddi katkılarından ve Misafirperverliğinden dolayı Aziziye Ilıca Çok Programlı Anadolu Lisesine, Derneğimiz ve Gazilerim adına sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.
Öğrenciler gazileri sınıflarında misafir etti
Erzurum Aziziye Ilıca Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci, öğretmen ve yöneticileri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül ve gazileri okullarında misafir etti.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanlığı olarak; Erzurum Aziziye Ilıca Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Yaşar Uzun ve öğrencilerin daveti üzerine Ilıca ÇPL okul idarecileri, hocaları ve öğrenciyle bir araya geldiklerini belirten Başkan Recep Akgül, “ Okul Müdürümüz ve Müdür Yardımcıları tarafından yönetim kurulumuza ikram edilen sabah kahvaltısı ve ardından bir saatlik derslerini Gazilerimize ayırarak, öğrenci kardeşlerimizle karşılıklı söyleşi yaptık. Ilıca Çok Programlı Anadolu Lisesinde şehitlik, gazilik, vatan, bayrak, millet ve okunan ezanlarımız için ödenen bedelleri, feda edilen uzuvları ve akıttığımız kanları ne için kimler için verildiğini karşılıklı soru cevap şeklinde ifade etmeye çalıştık. Duygu yüklü bir program oldu. Geleceğimizin teminatı gençlerimizle gurur duyuyoruz. Gazilerimizle birebir ilgilenen Okul Müdürü, Müdür Yardımcıları, Öğretmen ve Öğrenci kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başta Aziziye Ilıca Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Yaşar Uzun’a, Müdür Yardımcılarına, Öğretmenlere, Öğrenci Kardeşlerimize ve Yönetim Kurulundaki Gazi arkadaşlarıma teşekkürlerimi ifade ediyorum. Derneğimize maddi katkılarından ve Misafirperverliğinden dolayı Aziziye Ilıca Çok Programlı Anadolu Lisesine, Derneğimiz ve Gazilerim adına sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.