Oltu sele teslim

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2023 - 17:42, Güncelleme: 08.07.2023 - 16:45
 

Oltu sele teslim

Oltu sele teslim
Erzurum’un Oltu ilçesinde öğleden sonra yağan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi.Oltu’da bugün saat 15.00 sırlarında aniden başlayan rüzgar sonrasında dolu ile karışık sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Çok sayıda ekili ve dili alanlar sel suları ile dolarken Oltu- Göle karayolu kısa süreli olarak ulaşıma kapandı. Vatandaşlar bir türlü yapılmayan menfez çalışmalarından dolayı tepkilerini dile getirdiler.
Oltu sele teslim
Erzurum’un Oltu ilçesinde öğleden sonra yağan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi.
Oltu’da bugün saat 15.00 sırlarında aniden başlayan rüzgar sonrasında dolu ile karışık sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Çok sayıda ekili ve dili alanlar sel suları ile dolarken Oltu- Göle karayolu kısa süreli olarak ulaşıma kapandı. Vatandaşlar bir türlü yapılmayan menfez çalışmalarından dolayı tepkilerini dile getirdiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.