Oltu’da 100. Yıl kutlama coşkusu devam ediyor

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2023 - 19:08, Güncelleme: 01.11.2023 - 10:03
 

Oltu’da 100. Yıl kutlama coşkusu devam ediyor

Oltu’da 100. Yıl kutlama coşkusu devam ediyor
Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yıldönümü vesilesiyle yapılan kutlama etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.Erzurum’un Oltu İlçesi Karabekir İlkokulu öğrencileri 100. Yılın coşkusunu hep birlikte yaşadılar. Öğrenci velilerinin de katıldığı program Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından anasınıfı öğrencilerinin “Atatürk Çocukları” adlı gösterileri ve “İleri Marşı” adlı çalışmanın koro hâlinde seslendirilmesi yapıldı. Ayakta alkışlanan ve duygulandıran “Cumhuriyet Özgürlüktür” adlı gösterinin ardından Semanur Duran isimli öğrenci 29 Ekim adlı şiiri okudu, öğrenciler “Sonsuza” adlı şarkıyı koro hâlinde seslendirdi. Program “Cumhuriyet Marşı” adlı marşı seslendirmesi ve “Feda Türkiyem” adlı gösteriyle sonuçlandı.
Oltu’da 100. Yıl kutlama coşkusu devam ediyor
Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yıldönümü vesilesiyle yapılan kutlama etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.
Erzurum’un Oltu İlçesi Karabekir İlkokulu öğrencileri 100. Yılın coşkusunu hep birlikte yaşadılar. Öğrenci velilerinin de katıldığı program Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından anasınıfı öğrencilerinin “Atatürk Çocukları” adlı gösterileri ve “İleri Marşı” adlı çalışmanın koro hâlinde seslendirilmesi yapıldı. Ayakta alkışlanan ve duygulandıran “Cumhuriyet Özgürlüktür” adlı gösterinin ardından Semanur Duran isimli öğrenci 29 Ekim adlı şiiri okudu, öğrenciler “Sonsuza” adlı şarkıyı koro hâlinde seslendirdi. Program “Cumhuriyet Marşı” adlı marşı seslendirmesi ve “Feda Türkiyem” adlı gösteriyle sonuçlandı.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.